tirsdag 25. april 2017

Sentrifugalpumpe

En sentrifugalpumpe er en rotodynamisk pumpe som bruker en roterende impeller (løpehjul) for å øke trykket i en væske. SentrifugalpumpeBufretLignendeEi sentrifugalpumpa er ei strøymingspumpa som nyttar eit roterande skovlhjul (òg kalla impeller eller løpehjul) for å auka trykket i væska eller gass. Fagstoff: Sentrifugalpumper er den mest populære pumpetypen i prosessindustrien.

De har stor kapasitet i forhold til størrelsen, og de er som . Vi tilbyr et komplett leveringsprogram av sentrifugalpumper for transport av de fleste væsketyper. Froster AS leverer normaltsugende sentrifugalpumper. Rustfri (ASTM 304) pumpe med ett eller to pumpehjul for sirkulasjon og pumping av lite aggressive væsker. I standardutførelse er alle deler som kan komme i . Pumphus i støpejern og lasersveiset pumphjul i rustfritt stål (ASTM 316L). Egnet for håndtering av varme eller kalde, lite aggressive væsker.


Sentrifugalpumpe, pumpe hvor pumpetrykket oppnås ved et hurtig roterende skovlhjul, plassert i et lukket pumpehus. En sentrifugalpumpe er en pumpe som bruker en roterende impeller (løpehjul) for å øke trykket i en væske. AG leverer sentrifugalpumper fra en rekke annerkjente produsenter som tilfredstiller mange spesielle behov innen industri og offshore.


Vår sortiment av sentrifugalpumper leveres av Jabsco, Tapflo, Forani Pecorari og Pacer Sentrifugalpumpe er en rotodynamisk pumpe som bruker en . To hovedtyper av pumper: fortrengingspumpe og sentrifugalpumpe. Fortrengingspumpe – endrer trykket i en væske ved å øke og minke et .

Sentrifugalpumper for trykkøkning/vannforsyning til private, industri og kommuner mm. Sentrifugalpumper transport væsker og væsker gjennom rørsystemer som kommer fra et reservoar eller tank til en annen reservoaret eller tank. Sentrifugalpumper har et spiralformet pumpehus der et løpehjul med impeller roterer med høy hastighet, drevet av en elektromotor. Sentrifugalpumpen kan enkelt bygges sammen med motorer med stort turtall, for eksempel forbrenningsmotorer, elektriske motorer eller gass- . Magnetkoblet sentrifugalpumpe i PP eller PVDF. DB-seriens magnetkoblede pumper har kraftige magneter i neodym-teknologi og er ideelle i applikasjoner med . Sentrifugalpumper baseres på kraften fra rotorblader som skyver vannet mot veggene i et kammer og skaper dermed et trykk.


Beskrivelse: Sentrifugal pumpe 6l/min max bar. Denne pumpen tilfredsstiller kravene til høy ytelse, redusert størrelse og lav vekt. Produktet består av C6sentrifugalpumpe, og en . SMP - 1sentrifugalpumpe i syrefast stål selges. Standard sortering, Sorter etter popularitet. En sentrifugalpumpe utnytter sentrifugalkraften til å flytte væsken fra pumpe-kammeret og ut.


CPS er en vertikal flertrinns sentrifugalpumpe for trykkøkning, vannforsyning, vanning og sirkulasjon av rent kaldt vann. Vi tilbyr utleie av lensepumper og slampumper. Du kan leie elektriske eller bensindrevne pumper med ulik kapasitet tilpasset ditt behov.


Sentrifugalpumpe - lensepumpe, pumpeleverandører, pumpeservice, avløpspumper, avløpspumpe, pumpestasjon, lensepumper, pumpestasjoner - Finn firmaer . Serien elektrisk PVM, har den spesielle egenskap av å ikke tette selv ved pumping av væsker . En sentrifugalpumpe øker hastigheten av en væske i et rørsystem ved hjelp av en roterende impeller. Et skovlhjul er bygget inne i selve pumpen og er ansvarlig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.