torsdag 6. april 2017

Plastplater fjøs

Vi produserer og leverer plastplater tilpasset gårdsbruk. Brystning i alle typer rom; Heldekking av vegg; Melkerom; Fjøs; Avskjerming; Vaskerom; Vaskehaller . Platene blir mye brukt i fjøs og industribygg.

Vi har også levert disse platene til fiskeri-industrien. Bygger nytt melkerom, og trenger vanntette plater på vegg. Noen av platene i fjøset trenger også utskiftning.


Mange bruker denne nede og eventuelt en rimelig faspanel oppe.

Vi har også melaminbelagte plater for fjøs i hvit og terracotta. En enkel klar PVC plate som har mange bruksområder. Et greit alternativ til en enkel glassrute. For å gjøre fjøset komplett, forhandler vi også Orkla- Sørbåen veggplater, kompakte plastplater, vegg og forbrett, og forskjellige typer gulv til fjøs med møkkjeller. Fjøssystemer AS: Vi bygger fjøs og leverer utstyr til landbruket.


Det er brukt 4mm plastplate på fôrbrett, og 10mm plastplater på veggene. Arbor Spesial Fuktbestandige plater er laget av spon av beste kvalitet. Arbor fuktbestandig plate er godt egnet i fjøs eller andre driftsbygninger med et fuktig .

Brystning i alle typer rom; Heldekking av vegg; Melkerom; Fjøs; Avskjerming; Vaskerom . Vi har plastplater som er meget godt egnet til veggkledning i alle typer husdyrrom. Typiske applikasjoner er vaskehaller, fjøs, avfallsrom, garasjer etc. VIKUPOR Light er et materiale som i byggebransjen ofte brukes til fyllister i glassprofiler og . Per Haakonsen fikk tidlig bryne seg på store plastplater.


Agro – lydabsorberende og brannhemmende himlingsplate for staller og fjøs. Semullit Akustikk er et naturlig innertak av treullsement plater. SystemerFjøs- og arbeidsmiljøProdukterBeskyttende veggpanel WPP.


Fjøsplater, landbruksplater, polypropylenplater, polyetylenplater, fuktavskillende plater, plastplater mm. For bruk i fjøs for større dyr (sau/gris etc) anbefales bruk av Hvit/brun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.