onsdag 26. april 2017

Oppussing av soverom

Du kan tjene 30kroner på å gjøre om kjøkkenet til soverom. Sjekk soverommene før og etter oppussingen. Her er vakre og inspirerende soverom fra BoligPluss-leserne!

Velg blant svale, varme, maskuline og kontrastfylte farger. Uansett hva du velger skal interiøret stemme med din personlighet og det uttrykket du . Naturlige materialer som bambus, egyptisk bomull og lin er mykt og deilig mot kroppen, og er særlig velegnet på soverommet på grunn av sine . Barnerom og soverom - få nyttige rå tips og inspirerende artikler, for eksempel om hvordan du pusser opp barnerommet eller lager sengegavl til soverom.

Taket på soverommet er nok det taket i boligen du ser mest av. Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi. Mesteparten av tiden man oppholder seg på soverommet sover man jo, derfor kan man si at oppussing av soverom ikke er så viktig som oppussing av andre . Her har vi samlet en oversikt over gode artikler til husets mange ulike rom!


Lunt og godt med mørkere farge på flere vegger.

Bare kunstige planter på soverommet vårt. Denne er lastet opp for å forklare hva som er planlagt rundt oppussing av vårt nye soverom. Mens man ved oppussing av badet må tenke på at det er mange ting man ikke kan gjøre selv, så er det langt enklere ved oppussing av et soverom. Vi maler og tapetserer, monterer skap, skyvedører, hyller, speil og knagger.


Endelig er vi godt i gang med soverommet vårt! Da jeg startet å male rommet for 1/år siden var planen at dette skulle bli Matias sitt soverom. Interiør pÃ¥ nett  lizbeth osnes behind the scenes. Pynt opp prisen med en overraskende historie . Jeg har pusset opp et soverom i løpet av høsten 2015.


Huset er et omkring hundre år gammelt reisverkshus. IT luftstrekk)hvis en pusser opp et soverom på loft, og gammelt elektrisk .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.