mandag 3. april 2017

Innvendig screen

Den viktigste forskjellen på utvendig og innvendig montert screen er evnen det har til å stoppe varme. En innvendig screen litt avhengig av type, vil stoppe . Vi leverer innvendige screens fra norske og utenlandske produsenter. Alle produkter er laget på mål og etter kundes behov.


Avgjørende for valg av produsent er innfesting, det estetiske, dukvalg og ikke minst størrelse på system.

Innvendige screens skaffer vi både fra ut- og innland. Innfesting går primært på ønske om kassett, skinne eller kun braketter i hver ende. Dette kommer an på hvor i konstruksjonen det er godt mothold for innfesting. Bestill innvendig solskjerming fra vår nettbutikk.


Dette er Hunter Douglas produsert av Vema produkter i Østfold. Leveringstid fra dager. Se alt av priser på nett!

Rullegardiner er en enkel og funksjonell solskjerming. Det finnes et bredt utvalg av både transparente og lysttette tekstiler som kan dekke ethvert behov for skjerming av innsyn og mørklegging av eksempelvis soverom. Vi fører hovedsakelig to ulike varianter. Sunway er den enkle, men funksjonelle . Se vårt utvalg i innvendig solskjerming og bestill gratis befaring.


Hovedsakelig deles Norsol produktene inn i vanlig screen og zip screen. En vanlig screen har vekt i bunnskinne . Alle våre Fasade Zip Screens er en moderne og solid solskjerming for fasader med store vindusflater. Det er dette som gjør at Zip . Med Somfy hjemmeautomatisering kan du få et tilkoblet hjem.


Du kan bare velge ut og installere dine motoriserte innendørs persienner. Solskjerming med screen gjør at man beholder utsikten og dagslyset, men effektiv fjerner direkte sollys. Profiler din bedrift med logo på screen gardinen.


Vi trykker alle typer logoer i de fargene man ønsker. Lyse eller mørke farger?

Den beste løsningen kan derfor ofte være en duk i gråtonespekteret som gir både god utsikt og effektiv varmebeskyttelse. Vi ser fortsatt at de gode gamle markisene er det våre kunder ønsker mest, men stadig flere velger screen og utvendige persienner. Det blir også mer og mer vanlig med motoriserte og automatiserte solskjerming.


Det vil være en forskjell på hvor mye sol de forskjellige produktene holder ute. Av innvendige løsninger selger vi mye persienner, men også plisségardiner og duette, forteller Frode H. Screen er hett blant solskjermingsprodukter. Syvertsen i Kjells Markiser.


Duette reduserer varmetap om vinteren. Her er det du kan velge mellom av utvendig og innvendig solskjerming. En utvendig screen stopper noe mer varme enn en innvendig. Vi har både innvendige og utvendige screens. Våre mest effektive screenduker stopper prosent av varmen.


En mørkere duk gir best utsyn, mens en hvit duk er mer . Hvor mye avhenger litt av fasade, retning og type glass som er valgt. I dagens moderne bygg er det blitt mer og mer vanlig med rene glassfasader hvor det ikke er mulig å montere utvendig solskjerming på grunn av byggetekniske krav . Vi tilbyr også solskjerming fra Luxaflex og Fischer, både innvendig og utvendig. Her kan du spare mye penger.


Montering gjør vi også på Østlandet. Fullt utbytte av vinduene får du når de innvendige gardinene kombineres med utvendig screen , som stopper inntil av varmen fra solens stråler. En kombinasjon av utvendig screen og innvendig gardin gir optimal kontroll over både varme og sollys. Screenen produseres i et slitesterkt, smussavvisende .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.