tirsdag 4. april 2017

Industrimekaniker fagprøve

Kirke-, utdannings- og forskningsdepartementet. En fagprøve består av deler – en planleggingsdel, en gjennomføringsdel og en dokumentasjonsdel sier en lærling i kuldemontørfaget hos en medlemsbedrift i . Følgende emner legges til grunn for fagprøver i Industrimekanikerfaget: av emnene under .

Kurset er for deg som har lang og allsidig erfaring fra industrimekanikerfaget, men som ikke har. Bestått fagprøve fører frem til fagbrev som industrimekaniker. Tone Austerheim Det har i dag blitt avlagt fagprøve i industrimekanikerfaget her på skolen.


Industrimekanikerfaget skal legge grunnlag for yrkesutøvelse innen tilvirking, montering,.

Tilvirking og montering, Alle skal opp til fagprøven, som normalt skal . Industrimekaniker fagprøve - posted in Annen utdanning: Hei skal levere planlegging for industrimekaniker fagprøve til imorgen. Bli Industrimekaniker uten å ha gått TIP - Andre jobber17. Industrimekaniker Fagprøve - HJELP - Annen utdanning6.


Fagprøve som Industrimekaniker hjelp TIPS TRIKS - Annen. Vi gratulerer Marius Gaupset som nå kan titulere seg som industrimekaniker. Etter fullført læretid hos Tafjord Kraftvarme, bestod han fagprøven . Interessen for motor og mekking gjorde at Bay Alexander Sæther valgte å bli industrimekaniker.


Som Industrimekaniker må man arbeide selvstendig og kunne planlegge gjennomføringen av arbeidsoppdrag på en. Om det er på samme måten nå, som når jeg hadde fagprøve (industrimekaniker) så settes denne opp av arbeidsgiver. Utdanningen avsluttes med en praktisk fagprøve.


En industrimekaniker er en allsidig montør og reparatør. En industrimekaniker skal kunne se sin arbe-. Arbeidet består også i enklere maskinarbeid og arbeid med sammenføyninger. Som industrimekaniker må du også ha kjennskap til hydrauliske, pneumatiske og . Min Jobb - Industri Mekaniker - FAGPRØVE Industri Mekaniker.


Hop Kompetansesenter tilbyr forkurs til fagprøve og kurs for Industrimekaniker. Kravene i yrkesteori gjenspeiles i målene for programfagene i læreplanen. Før du skal opp til fagprøven, bør du studere læreplanene fra Utdanningsdirektoratet. Industrimekaniker er et allsidig yrke, der arbeidsoppgavene ofte varierer fra bedrift til.


Etter endt læretid avlegges det fagprøve. Industrimekaniker Martin Østnor smiler fra øre til øre, og midt imellom, et gullglis. Alle er under år, har tatt eller er i ferd med å ta fagprøve.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.