tirsdag 4. april 2017

Gjødsling av ferdigplen

Se en video om hvordan legge ferdigplen her! Gjødsling er viktig for å sikre god vekst og hindre etablering av mose. RULL UT: Husk at ferdigplen må betraktes som ferskvare og bør legges. Før legging bør man tilsette næringsstoffer, det vil si gjødsel og kalk. Godt vedlikehold av ferdigplen krever klipping minst en gang i uken.


En nylagt plen bør tilføres gjødsel i form av langsomtvirkende gjødsel.

Plenen bør gjødsles med kg Ferdigplen Gjødsel pr. Klipping, gjødsling og kalking - slik vedlikeholder du din ferdigplen. Første gjødsling er tidlig vår, den siste medio september. Les mer og få gode gjødslingsrutiner her.


Få perfekt gress i hagen med en ferdigplen. For at ferdigplen skal bli vellykket, anbefaler vi at de øverste cm. Før man kan begynne å legge ferdigplen må man gjøre en del forberedelser.


Vedlikeholdet etter utlegging av ferdigplen består av vanning, gjødsling og klipping. Ferdigplen kan legges fra april og helt fram til frosten kommer.

Vedlikehold av gressplen er viktig uansett om du har ferdigplen eller sådd gressmatte. Neste skritt, før plenen har kommet skikkelig i vekst, er gjødsling. Ferdigplen er ferskvare og må legges innen timer fra varen er mottatt. Siste gjødsling bør ikke gjøres senere enn 15. Her har du alt du trenger å vite om vedlikehol vanning, gjødsling og mye mer.


Vedlikehold av en ferdigplen er avgjørende for hvordan plenen holder seg . Når du legger ferdigplen er det viktig å huske følgende: Vann plenen etter kalk og gjødsling Vann mye rett etter legging, alt gresset skal ha 2-timer med vann. Fix-Ferdigplen leverer ferdigplen til hele �stfold og store deler av �stlandet. Gjødsling gir sterk plen og forhindrer vekst av både mose og kløver. Har du fått tilkjørt jord på dette området, må det undersøkes om denne jorda er tilsatt kalk og gjødsel fra før.


Er dette tilfelle, er det kanskje unødvendig å gjødsle. Ferdigplen er gress produsert på store arealer med gode vekstforhold. Plenen gjødsles, klippes og vannes for å få et optimalt produkt. Ferdigplen skal legges på et fast, men ikke hardpakket underlag. Allerede etter to til tre uker er plenen klar til bruk, og ferdigplen er like solid som.


Ferdigplen kan legges så lenge det ikke er frost, men husk å vanne plenen . Grav opp eller fres jorden, gjødsle, planèr og komprimer. Ferdigplen er levende ferskvare og må legges i løpet av 1-døgn avhengig av temperaturen. Følg lokale anvisninger for gjødsling og kalking.


Manvik Ferdigplen tilbyr gress produsert på store arealer med gode vekstforhold. Klipping, gjødsling og øvrig stell vil skje som for en vanlig etablert plen. Ha på kalk, gjødsel og en toppdressing av plantejord. Sølvi, Vinterbro: Jeg la ferdigplen i fjor sommer.


Ferdigplen er plen som vi leverer til deg ferdig grodd og behandlet. Ferdigplen produsenten har på forhånd gjort den tunge jobben for deg med å tromle, gjødsle . Gå over med en plast rive og rak forsiktig fram og tilbake slik at frø og gjødsel. Istedenfor å så, kjøper en ferdigplen og får gressmatter på ruller stablet på paller . Hvordan behandler jeg ferdigplen fra første stund etter at den er lagt?


Ferdigplen er en enkel og rimelig løsning og man har en bruksklar plen i løpet av 2-uker. Vår ferdigplen er dyrket i svært næringsrik og fruktbar jord som gir .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.