mandag 3. april 2017

Elektriker utdanning privatist

Her finner du alt av informasjon om utdanning innen ELEKTRIKER (vgs- privatist ). Studiet går under: Teknologi, ingeniørfag og arkitektur. Det er registrert skole . Elektrikerutdanningen gir deg faglige og formelle . Som privatist må du ta eksamen i alle fag.

Dette er utgangspunktet for deg som ønsker en yrkesfaglig utdanning og. Jeg utdannet meg til elektriker som privatist i noenlunde voksen alder. Er år og vil bli elektriker 12. Starte på yrkesfag som 30-åring 8. Hvordan bli elektriker i voksen alder?


Så jeg fikk veldig lyst til å bli elektriker for en stund sida, og oppsøkte derfor Voksenopplæringen i. Jeg tok VKsom privatist og fikk erfare at det ikke var verdt en dritt.

Pensum er forsåvidt enkelt. Jeg leste en eller annen lærebok som ble brukt . SVAR: Hei Du har rett i at fagbrev som elektriker er en yrkesutdanning på videregående. Kan man ta elektrikerutdanning på kveldstid? Dette er det samme som å gå opp som privatist , men man kaller det praksiskandidat når det er . Er du elektriker på utkikk etter videreutdanning? Uansett – du er kommet riktig!


Nedenfor finner du en oversikt over kurs og utdanning både for deg som vil bli . Vi tilbyr gratis videregående utdanning for voksne. Utdanningen kan føre fram til fagbrev, yrkes- eller studiekompetanse. Før het det gruppe L, nå heter det. Bygningselektriker Hva er den store forskjellen på kompentanse etter du her tatt fagbrevet?


Denne kompetansen skaffer du deg enten som elev eller privatist eller en kombinasjon. Du kan også få veiledning og . I andre fag heter det fagbrev og fagprøve, for eksempel har en elektriker fagbrev. Har du lite praksis, må du gå som privatist.

Kan ta det som privatist , og deretter få godkjent nok praksis før fagprøve. Inngår du en slik lærekontrakt, kan kravet til opplæring i fellesfag dekkes ved opplæring i skole, privatisteksamener eller godkjent realkompetanse. Eksamen og vurdering, For privatister.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.