mandag 10. april 2017

Cater drammen as

Servicegrossistene AS Alt du trenger - til avtalt tid og gode betingelser! Cater Drammen AS , Cater Kongsvinger AS og Cater Mysen AS. Vi skal fortsatt bevare vår fleksible og lokale profil samtidig som vi vil utnytte synergier og de . Alle dine eventuelle plankjøp og favorittlister vil bli konvertert inn i den . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Endring av vedtektsdato.

Besøksadresse, Orkidehøgda B, Mjøndalen. Brewery International Brewery International. Oversikt over bransjen restaurant i Drammen. Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Startsiden for jobb og karriere i Norge.


Download the executives list. Norsk catering service i Oslo, Drammen og hele Østlandsområdet. Ingen jobb er for liten eller for stor.

Catering Vi lager ditt selskap eller event til en uforglemmelig kulinarisk opplevelse. En liten sammenkomst eller et stort selskap blir like velsmakende som . Cater skal bruke en el-lastebil i oppdraget (prosent), samt to biogass-biler med euroklasse . Catering (engelsk, av cater kjøpe,sørge for (mat)) er en avdeling for. Det finnes to typer av catering : Mobil catering. Vi holder til i Konnerudgata i Drammen. Når våre kollegaer fra Kongsvinger flytter til Lierskogen i sommer trenger vi nye medarbeidere til å. Vår fokus er ikke å være en logistikkmaskin​, men en smidig og personlig samarbeidspartner . Drammen Catering og Svelvik Catering tilbyr lekker mat til enhver anledning.


Våre spesialiteter inkluderer blant annet flere spennende koldtbordvarianter, ekte. Cater Storkjøkken søker logistikkmedarbeider frukt og grønt. Det er for tiden ingen ledige stillinger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.