mandag 10. april 2017

Bygge søppelkassehus

Nå skal jeg snart gå igang med å få bygget meg nytt søppelhus. Det jeg da lurer på er om noen vil dele bilder av sitt søppelhus ? Leveres ferdig malte elementer med påmontert shingel på taket. Plass til stk 1l søppelkasser.


Her kan du finne byggetegninger med material liste til ditt prosjekt.

Vil du bygge et slikt selv, lager du først rammeverket, og dekker med vanlig impregnert plank - som for eksempel terrassebord. Avfallsdunken er mer til søppel enn til pynt, og ingen vil savne synet av dunken om du bygger et elegant skjul rundt den. I det ganske land finnes det en rekke flinke hobbysnekkere som gjerne gjør det selv.


Om jeg er flink vet jeg ikke, men jeg liker å gjøre ting selv. Hun skal bygge en platting til et søppelstativ. Det trengs ingen stor RIB utredning for dette.


Dette blir en bevegelig enhet . Finnes det tegninger eller skisser for dette?

Bygg huset slik son søppel hus er. Bygge klassisk inngangsport i tre og sette opp stakittgjerde og søppelskur. Betong,Maskinentreprenør,Snekker,Stålarbeider Søppelhus med tak.


I en gammel leketøysfabrikk på grunnen til Gåskvern gård langs Brumunda har han installert seg for å møte etterspørselen av søppelhus. En redskapsbod er kjekt å ha, når man har hage og har anskaffet redskaper som trenger en trygg og praktisk plass når de ikke er i bruk. Bygge hus for avfallsbeholdere for Bokfinkvegen borettslag. Enten bygge videre på eksisterende gjerde eller sette opp et helt nytt bygg. Hos MAXBO finner du boder som er enkle å montere.


I mange størrelser og utførelser. Kjøp på nett eller i butikk. Forenklingen av reglene gir deg mer frihet til å bygge , men du får også mer ansvar. Du må selv å sørge for at det du ønsker å bygge er i tråd . På ei fem mål stor tomt er det et stort toetasjes bygg på 5kvadratmeter og med solid takhøyde og et tårnbygg, samt et mindre, frittliggende .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.