tirsdag 25. april 2017

Butinox maling fargekart

Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset. BufretOpplev våre fargekart med fargepakker til rommet slik at du kan velge DEN fargen du liker best som hovedfarge. Samtidig gir vi deg forslag til DE ANDRE .

Velg farge ved å trykke på området du vil male. Se vår rekke med Butinox Interiør produkter: STUE, GANG SOV, KJØKKEN. Den er en vanntynnbar maling med meget god farge- og glansbestandighet.


Butinox Futura Maling har en meget god værbestandighet og lang holdbarhet.

Title: Butinox Interiør Fargekart 2016-201 Author: Scanox AS, Name:. Halvblank og robust maling med ekstra vaskbar overflate. La deg inspirere av naturen, omgivelsene og årstidene når du velger farge. Butinox Futura maling garanterer vi for kvaliteten. Ofte i lengre avhandlinger om hvordan farger fungerer sammen.


For eksempel male veggene med Butinox Stue og Sov Matt, og listene med Butinox Panel Dør Vindu Halvblank. Butinox Futura Soft Look er en ny, moderne maling som gir huset et helmatt, tidsriktig og elegant utseende.

Butinox Futura Maling, Butinox Futura Softlook og Butinox Futura Dør og Vindu. Gir et nymalt utseende i lang tid; Veggene holder seg rene lengre; Beskytter effektivt . Det er særlig tre ting du må tenke på før du velger farge. Finn riktig farge og maling for ditt behov her. En utvendig dør og vindusmaling som gir en ekstremt holdbar malingsfilm som . Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene.


Les mer:. RETS FARGER 20Et utvalg fra Butinox fargekart. Flere FaNTasTiske Farger dagens farger er nøytrale, mettede og dempede, med hovedvekt.


Butinox green room er langt innenfor disse kravene. DU HAR ROMMET, VI HAR FARGENE Vi har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden . Med maling fremheves detaljer og du kan variere farger, glans og kontraster i større grad enn. Grunning: Heftgrunn i samme farge som toppstrøket, Butinox.


Forside Eksteriør, tak og maling Jotun/Butinox terrassebeis, samme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.