onsdag 5. april 2017

Brukte garasjeporter

Kvalitets Garasjeport - Garasjeporter Tilbudspris fra kr. Vi kan også få produsert port etter ønsket mål. Rimelig levering over hele landet. Vi har nå 2brukt garasjeport fra Finn. Selger én ny, hvit lobas stålport type flex kassett.


Begge porter er ferdig demontert og klare for avhenting.

Brakke - hall - container - Bygg - Anleggsmaskiner - selges - AnLast. Ved å kjøpe ny garasjeport vil garasjen din i mange tilfeller få et nytt og mer moderne utseende. Om du også legger til en portåpner, forenkler du inn- og utkjøringen i garasjen. Hos Igland Garasjen kan du kjøpe isolerte stålporter fra den kjente leverandøren Lobas. Dette er de samme portene som blir brukt på nye garasjer . Her er tips og råd til deg som skal bytte ut garasjeporten.


Stort lager av nye og brukte garasjeporter av forskjellige merker. Det er også et stort delelager av diverse deler som vaiere, skinner, motorer, fjernkontroller osv osv.

Da selger har lite kunnskap om tilstand og bruksomeråde så må kjøper komme og se å evt komme med et bud. For den rette personen så vil . Bildene er tatt like før portene blev tatt ned for å vise litt av småskadene og kalk merkene på dem. Teknisk drift i kommunen selger brukte garasjeporter med og uten gangdører. Valg av garasjeport i tre gir mange muligheter.


Man kan velge mellom ulike tresorter, paneltyper, panelmønster og heltre eller laminerte fyllinger med forskjellig fresemønster. Stålporter leveres med forskjellig struktur og design. Den mest brukte stålporten har et tradisjonelt speilmønster.


Mer moderne porter har gjerne slett . Uansett hvordan garasjen blir brukt , har man behov for en garasjeport. Vær likevel oppmerksom på at det kan hende du skal ha en litt annerledes garasjeport hvis du ikke bruker den som en parkeringsplass for bilen din. Det finnes selvfølgelig mange ulike garasjeporter og mange forskjellige leverandører av garasjeport. Kjøp og selg Garasjeporter på auksjoner og til fastpris på QXL. På en leddport er hele porten montert på innsiden av åpningen og man får da brukt hele lysåpningen.


Har man lav overhøyde fra lysåpning til tak der du i dag har vippeport. Så bør man måle den for å se om man kan montere portåpner på en like stor leddport i samme størrelse. Krafer Norge AS har porter som kun trenger . Port og Gitter AS leverer høykvalitets garasjeporter , portåpner, leddporter, seksjonsporter, automatiske porter, vippeporter, porter med aluminiumsramme, designporter, panelporter, lamellporter, skyveporter, garasjedører, garasjesidedører, industriporter, porter industri, hallporter, verkstedporter, tilbehør for garasjeporter , .

Våre porter og beslag leveres med en reklamasjonsrett i henhold til kjøpsloven. Denne gjelder såfremt beslaget blir brukt i det formålet den er produsert for ( villagarasjer). Våre garasjeporter har opp til års garanti mot gjennomrusting. Portåpnerne våre har opp til års garanti. Garantien forutsetter at vedlikehold er utført . Vi nordmenn bruker såpass mye tid og penger på huset vårt, er det en selvfølge at alt er nøye planlagt slik at man får en helhet i husets design.


Jeg brukte derfor lang tid på å se igjennom brosjyrer, før jeg bestemte meg for garasjeport fra Fasadeprodukter AS. Jeg er veldig fornøyd med porten, og mener .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.