mandag 24. april 2017

Asfalt takbelegg

Icopal har produsert og optimalisert asfalt takbelegg for norske forhold i godt over 1år. Icopal Mono PC og Mono PC F er ettlags takbelegg som.

Flate tak stiller store krav til takbeleggets kvalitet og holdbarhet. Våre takbelegg løsninger er ekstremt værbestandige og har meget lang levetid - se her! Omtekking av tak skjer som regel på grunn av slitasje og elde på takbelegget.


De siste årene er det satt fokus på enøk. Trygge metoder for installasjon av takbelegg blir stadig viktigere. Krav til brannsikkerhet gjør det stadig vanskeligere å arbeide med . Bitumen takbelegg til flate tak fra Bauder - permanent sikre i mange tiår. Norm-Bahnen bestehen aus einer Trägereinlage und beidseitigen Deckschichten aus Bitumen.


På enklere konstruksjoner, slik som for eksempel lekestuer, bo garasje, sykkelskjul og vedboder med takhelling på mer enn . Nortett Easy Top er et ett-lags selvbygger takbelegg, med selvklebende omlegg som benyttes på. Sterkt asfalt takbelegg som er tilpasset det nordiske klima! Flate tak har tidligere vært kjent for å være et problem her på Vestlandet, men med gode norske produkter er dette heldigvis . Asfalt takbelegg som et lag og to lags tekkinger.

Underlag: Index Helastopol Pmed polyesterstamme og SBS asfalt. Under finner du en komplett oversikt over BLÜCHER's installasjonsvideoer. Videoene bør regnes som et supplement til monteringsveiledningen for å guide deg . Takbelegg er populært som taktekking på både hus, boder og carporter.


Her viser vi hvordan du velger riktig takbelegg til taket ditt. Leverandør av trelast, byggevarer, jernvare, maling og interiør. Hos oss kan du handle på nett eller i vår butikk på Eidsvoll. Asfalt-takbelegg, taktekkingsmateriale som består av en stamme belagt på begge sider med asfaltmateriale.


SBS-asfalt er et holdbart og langlivet materiale som tåler både mekanisk påkjenning og kjemiske. TopTite 3° er et ett-lags selvklebende takbelegg for legging. Her finner du utførte prosjekter merket med stikkordet; Asfalt takbelegg.


Oslo International School Nominert til Statens Byggeskikkpris . Derbicolor Artic Ett-lags asfalt takbelegg med bestrøing. Derbigum Totaltekking to-lags asfalt takbelegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.