onsdag 26. april 2017

Alta skifer

Lokal eik, listverk i stål og Altaskifer utgjør en vakker kombinasjon av materialer. Nordlysbadet er et flott og moderne badeanlegg midt i Alta sentrum ›. Oppe i skiferbruddet i Alta ligger Pæskatun og Alta Skiferprodukter AS.

Her lager vi forskjellige produkter av vår unike skifer se produkter. Et viktig byggemateriale i norsk kultur og historie. Altaskifer er den hardeste skiferen som utvinnes.


Det gjør den unik i miljøer med stor trafikk.

Vi selger Grillhus , Bastuer , Gapahuker , Lysthus , Paveljonger , Alle produktene. Vel medlemmer i samvirkeforetaket Alta Skiferbrudd SA er aktive skiferprodusenter i Alta. Selskapet utvinner i dag skifer fra større og mindre brudd.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Alta mellombrudd 2-3cm tykk 20mper pall kr 3,- per m2. Altaskifer brukes over hele verden, til fasader, forblending, forstøtning, gulv, parkanlegg, gågater, . Alta Takskifer Granli Bruk har spesialisert seg på leveranser av Alta Takskifer – både firkantskifer og dråpeformet skifer til fordelaktige priser.


Alta skifer brukes ute og inne som fasader, gulv, heller, trapper, murstein, utsmykninger og bygningsdetaljer. Alta-skifer - en litt sølvskinnende grå . Kontaktinformasjon for Altaskifer AS Alta, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Altaskifer er en kvartsittskifer som utvinnes i nærheten av Alta. Den er grå av farge og blir nesten sort ved polering.


Skiferen er ekstremt hard og er mye brukt til . Firkantsteinen er den mest vanlige typen altaskifer. Firkantstein finnes forøvrig i hele forskjellige størrelser: . Gågaten i Alta og inngangspartiet til Nordlyskatedralen er belagt med Altaskifer. Altaskifer er en omdannet, feltspatrik sandstein med . Kom til Pæskatun og opplev en gammel industri i moderne innpakning!


Skiferprodukter har blitt lagd i Alta siden 1800-tallet og produksjonsmetodene er . Altaskifer har i flere hundre år blitt brukt som byggemateriale i store deler av Norge, og ble tidlig ettertraktet også andre steder i verden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.