torsdag 23. mars 2017

Talgø baderomsinnredning

Mange kunder sender oss bilder av Talgø -produkter de har kjøpt og er stolte av. Det setter vi stor pris på! Bildene har vi samlet i et fotogalleri. Vi har designet baderomsmøbler for den mest kresne, enten du foretrekker det tidløse eller moderne.


Høy kvalitet og god funksjonalitet er en selvfølge for . Talgø sin stand på hagemessen og intervjuet marketingsjef Heid.

Talgø MøreTre har nå fått utarbeid flere sertifikater og godkjenninger av . Prisgunstig badløsning. Overskap har dører, stikk-kontakt og downlight. Sideskap i sort finnes ikke lenger. Komplett baderomsserie som dekker de fleste behov. Smartere og mer fleksibel oppbevaring på badet.


Aqua har porselenservant og servantskap med metallhåndtak. Liten og lekker løsning for et lite bad.

Praktisk skuff til toalettsaker etc. Skuffeskinner med softclose lukking. Et herlig blikkfang for deg som liker å være litt utradisjonell. Farge: Kun sort igjen Mål: . Speil i helfigur med oppbevaring, hvit matt- Hafa.


Tilgjengelig i butikker. Liste på alt talgø baderomsinnredning Fra Gadyet. Trenger tips til dusjkabinett og baderomsinnredning som ikke koster all verden. Talgø baderomsinnredning er mye skapplass for lite penger.


Elmer Talgø inviterer til gigantisk sluttsalg hos T-komponent fredag og lørdag. Baderomsinnredning i mange varianter og prisklasser. Bildebank for våre forhandlere, her finner du foto i høy oppløsning og logoer til bruk for trykk.


Klikk på link for å logge inn. Foto: Talgø Markedsavdeling Tradisjon Talgø har produsert møbler helt siden. Flott fritidseiendom med god standard.


Badet har flislagt gulvoverflate med nedstøpte varmekabler, og vegger med behandlet panel. XL-BYGG VALVATNE tilbyr baderomsinnredning i flott design fra JKE-design. Butikken tilbyr også flatpakket rimeligere baderomsinnredning fra Talgø og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.