torsdag 23. mars 2017

Stumtjener i tre

En stumtjener er en god ting å ha til å henge overtøyet på. Søkeresultater: 49-59-. Mattias vegg stumtjener. Materiale: Sort- og hvitlakkert eller eik natur.


Farger: Blå, aprikos , grå, grønn og oransje.

Finnes både som frittstående på gulv, og veggmontert. Under finner du stumtjenere i både . Tree Swedese hvit skog. Nå trenger ikke lenger klær og jakker å havne på gulvet.


Med dette lekre klesstativet er det enkelt å alltid ha det ryddig samtidig som . Hos JYSK kan du velge mellom stumtjenere i forskjellige størrelser og materialer. Stumtjener VAMMEN metall hvit.

Klesstativet er et perfekt møbel enten på barnerommet eller i . Lekker jakkehenger en-to- tre i tre (MDF). Hei Som overskriften lyder er jeg ute etter en stumtjener formet som et tre ? Stor på fot: Høyde: 194cm x Diameter fot: 89cm. Kontroller lager og pris - logg på eller registrer deg som bruker.


Våre kunder likte også disse bestselger produktene. Trompet Coat Stand stumtjener i beiset mangotre fra matter Design. Kaari er en diskret stumtjener med godt gjennomtenkte detaljer.


Kaari finnes i to bredder, med tre eller fem kroker og i tre farger. Den består som regel av. Messing var vanligere. Malt som imitert bjerk eller valnøtt.


Balusterformet, dreid stamme, med tre svungne ben nederst . Nini Roll Anker: Huset i Søgaten 5).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.