mandag 27. mars 2017

Stålplate under vedovn

Hvilken plate legger folk oppå parketten under vedovnen idag? Gulvplate sort lakk, ikke brennbar, beskytter gulv under ovn. En peis eller ovn som skal stå på et gulv av tre eller annet brennbart materiale må stå på en.

Andre krever at man har en plate under selve peisen også. Hus, hage og oppussing: Jeg har kjøpt meg en vedovn som jeg. Noen som har noen gode tips til hvilken plate, eller hvor man får tak i slike plater? Hei Jeg har en kobberplate foran peisen i stuen, den er smart fordi den er så å si helt flat og man snubler ikke .

Kjøp en herdet glass plate som du legger over. Vårt utvalg av gulvplater er stort og består av ulike materialer, fasonger og farger. Våre autoriserte forhandlere vil kunne hjelpe deg til å finne det produktet som . Vi skal bytte vedovn - og i den forbindelse skal vi også skifte ut plata som ligger under ovnen.

Kaminer og peisinnsatser skal ha slik plate under hele omrammingen, se figur. Plata skal rekke minst 3mm ut foran ilegget med mindre . Gulv av brennbart materiale må foran og under ildsted dekkes med plate av ubrennbart materiale. Gulvbelegg som teppe, kork og nålefilt skal fjernes under plata.


Tilbake til forsiden gulv under og foran ovn-skisse . Dette sikrer deg riktig plate og rask levering. Underlagsplate 8mm herdet glass m/sandblåst motiv fasettkant. Underlagsplate til beskyttelse av gulv under peisovn. NORDPEIS GLASSPLATE TIL UNO 2/4/VEDOVNER OG LISBOA PEIS. Hamres gulvplater finnes i ulike mål og fasonger slik at du kan finne en som passer din stue.


Hvor får man tak i svartlakkert stålplate under vedovn … Noen som har konkrete forslag på hvor man kan få tak i svartlakkert stålplate til å ha under vedovnen, . Glass kan også være fint, men hos dem jeg kjenner virker det som om platene ofte er støvete og flekkete. Ved installasjon av ovn er det spesielt viktig å være oppmerksom på peisovnens. Hvis gulvet under og foran ildstedet er av brennbart materiale, skal det være kledd med stålplate eller annet egnet og ubrennbart materiale.


Byggevarer - vedovner, varme, panelovn, vifteovn, peisovn, Nordic, radiator, Dovre,. En peisovn i retrostil som kan leveres med forskjellig type understell som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.