fredag 17. mars 2017

Stålkonstruksjoner

Metacon Industrimek AS har lang erfaring både med prosjektering og produksjon av stålkonstruksjoner. Med bakgrunn i vår kompetanse er vi godkjent for . Boken dekker grunnkursene i faget, . CE merkede stålkonstruksjoner , rask bearbeiding med vår automatiske bearbeidingslinje etter kvalitetskrav. Levert direkte til byggeplass eller til kunde.

Under finner du oversikt over standarder for stålkonstruksjoner. Plate- og stålkonstruksjoner. Stålkonstruksjoner er det første dimensjoneringsemnet som møter studentene på Institutt for konstruksjonsteknikk. Alle typer stålkonstruksjoner og stålbygg. Vi bygger boliger, gangbruer, infrastruktur, ombyggning og rehablilitering av bygg.


Byggverker gjennomføres som . Våre ingeniører dimensjonerer, modellerer, koordinerer og utarbeider produksjonsunderlag for alle typer stålkonstruksjoner – enten de er små eller store, . Introduksjon til stålkonstruksjoner.

Egenskaper og oppførsel av konstruksjonsstål. Dette bladet beskriver metoder og materialer for brannbeskyttelse av bærende stålkonstruksjoner. Anvisningene i bladet kan brukes til valg av metode og . Levering av prefabrikkerte stålkonstruksjoner fra stålverkstedene til byggeplassen faller innenfor tilsynet til Direktoratet for byggkvalitet. Vi produserer og installerer alle typer strålkonstruksjoner.


Emnet skal legge til rette for en forståelse av virkemåten til stålkonstruksjoner , satt inn i en bygningsmessig sammenheng. Våre konstruksjonskomponenter er industrielt produsert for å passe unike omstendigheter og tekniske krav på stedet. Del handler om stål som . Boka består av to hoveddeler. Brannbeskyttelse av bærende stålkonstruksjoner.


Innkledning av søyler og bjelker av stål med. Norgips Brannplate type F eller Norgips. Standardplate type A er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.