mandag 20. mars 2017

Stakekamera

Cer et robust stakekamera med meter stakefjær og 55mm kamera med. Pearpoint P3Flexiprobe stakekamera er et meget robust modulbasert . Er det noen som vet hvor det går an å kjøpe stakekamera til avløpsrør? Det nye SeeSnake microDrain stakekamera representerer et stort fremskritt for inspeksjon av rør med liten diameter (til 1mm).


SeeSnake microDrain, nanoReel og microReel er tre nye stakekamera for rør og kanaler med diameter fra mm opp til 1mm. Din personlige leverandør av LED belysning! Inspeksjonskamera og stakekamera (ANDROID). Hele meter kabel (Normalt kun meter). You are here: Home Rørinspeksjon Stakekamera.


Stakekamera - rørinspeksjon, stakekamera, høytrykkspyling, slamsuging, spyling, sandfang, septikrens, slamtømming, inspeksjon - Finn firmaer, adresser, . For å se mer data om kameraet gå inn på . Pearpoint P3Flexiprobe stakekamera Be om tilbud til ditt behov. Kummert stakekamera til innvendig innspeksjon og dokumentasjon av røyr og kummar. Stakekamera føres med en jevn fart gjennom avløpsrøret og vi får så et overblikk av røret.


Vi har flere stakekameraer med forskjellige størrelser slik at vi har . Viser oversikt over søket Stakekamera og bransjen rørinspeksjon hos Bedriftdatabasen. USB Inspeksjonskamera og stakekamera for Iphone meter. Inspeksjon HVAC og rør - Selvgående kamera line. Vi benytter både selvgående kameratraktor og stakekamera, for videoinspeksjon av ventilasjonskanaler og . Alle våre inspeksjonsbiler er utstyrt med stakekamera for inspeksjon av mindre rør og stikkledninger, samt andre inspeksjoner hvor tilkomst med kameratraktor . Kamera for rørinspek Stakekamera Riezler RIK 78/110-VA9-BNC Fargekamera beregnet for dimensjoner fra 100-300mm med sving- og dreibart. Vi utfører rørinspeksjon av stikk- og hovedledninger med stakekamera og kameratraktor.


Tjenesten leveres til offentlig og privat sektor, industri og på VA-anlegg . Vi bruker både traktorkamera, sattelittkamera og stakekamera til å få oversikt. Ved hjelp av fjernstyrte traktorkamera kan vi kjøre inn i både tørre og våte rør, og få . Vi benytter moderne utstyr som kameratraktor og stakekamera ved rørinspeksjon av avløps- og vannledninger. Vårt Rørinspeksjonsutstyr består av en trommel med stakekamera, det ene har en diameter på 32mm og en rørål på meter, dette er i farger.


Stikkledninger fra 25mm og opp til 160mm kan filmes, med total lengde på opptil 1meter i et strekk med stakekamera. Stakekamera beregnet på rør med indre diameter - 2mm; Tastatur; Fargeskjerm; Stakekabel 50m(sort) eller m(rød kabel); Kamera (Ø50mm)med gyro . Du leter etter stakekamera, tetthetsproving, trykkproving, satelittkamera, rorinspeksjon, isenkram. Her vil du finne adresser, telefonnumre, omtaler og . Sving og dreibart kamerahode både på traktor og stakekamera.


Fallindikasjon Stakekamera i flere størrelser fra mm. En benytter vanlig kamera, stakekamera, flere typer selvgående kameraer og rotorkamera - da er det fint lite som overses ved en rørinspeksjon. Det jeg uansett kan si er at Gejos Multi har vært en salgssuksess for oss ved at vi har hatt en betydelig vekst i antall stakekameraer solgt i år . Med løsningen fra Kummert kan man nå kombinere to metoder med kontrollenheten Profi 3; enten et stakekamera system eller en traktorløsning med motorisert .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.