tirsdag 21. mars 2017

Parkettunderlag

Et parkettunderlag skal hindre gnisninger mellom parkettgulv og undergulv, samt gjøre parketten mer komfortabel å gå på. Det er viktig å velge riktig parkettunderlag for å beskytte gulvet mot fukt, og for å unngå knirking, lydspredning og romklang. Anvendes til underlag av parkett mot tregulv og betongdekke.

PARKETTUNDERLAG 3MM 4X25MJACKON, BREDDE 1200MM RULLER I PAKKE. Nortettt Parkettunderlag er en høykvalitets trinnlyddemper (opptil dB) for flytende parkett og laminatgulv.

Parkettunderlaget leveres i tykkelser, og mm. Parkettunderlag er et underlag som monteres under parketten, når man har et undergulv av sponplater/tre. Nordic Flooring Underlag som skal benyttes på undergulv av betong og undergulv av tre hvor det er gulvvarme integrert.

Varenr: 543041 Produkt navn: TF varmefolie 100cm 60W/m Produkt beskrivelse: Varmefolie som parkettunderlag 70m rull, Produkt info: . NMC er en anerkjent leverandør av parkettunderlag i skum og kan tilby mange ulike varianter. TUPPLEX PARKETT OG LAMINAT UNDERLAG SOM ER TRINNLYD DEMPENDE OG MED FUKTSPERRE. MM TYKK, 1KVM PR RULL Leveringstid ca.


Isolasjon kork gulvunderlag gir en betydelig forbedring av lyd og varmeisolering av alle typer gulv og jevner effektivt ut mindre feil i overflaten. Elpron har overlegen refleksjonsverdi og sørger for at varmen kommer dit den skal og ikke ned i gulvet. Trinnlyddempende skillelag for tørre og fuktsikrede gulv, f. Også utmerket som absorberende gulvbeskyttelse ved maling.


Flott komplett underlag for redusering av trinn-, tromme- og luftbåren . Tar opp ujevnheter i betong og tregulv og gir en utmerket. Fås som laminatunderlag i mm og parkettunderlag i mm . HARO Vapo Stop dampsperre - parkettunderlag. Produkt: Vapo Stop dampsperre - parkettunderlag. Nils Hansens vei - 06OSLO - Telefon: 46 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.