fredag 24. mars 2017

Oras oramix pakning

Kokesonen og vasken er der man oftest går mellom, og med kort avstand mellom. Overskap er byttet ut med en enkel og åpen hylle, noe som gir lys og god oversikt. Vårt tradisjonelle og herskapelige kjøkken med benkeplate i eik, rustikke . Trenger montering av glassplate mellom overskap og benkeplate til.


Benkeplaten er ca 3x 1cm, avstand til overskap er ca cm. Begynn med å montere overskap i et hjørne eller ut fra et høyskap. Avstanden mellom over- og underskap er 5cm, uten benkeplate.

Avstanden mellom over- og underskap er 5cm - uten benkeplate. Med Kitchen Board og ny benkeplate blir helhetsinntrykket. Disse gjør festingen av spesielt overskap sikker.


Benkeplatene festes til seksjonene med skruer gjennom horisontalt tverrstykke i forkant, og. Ved hjelp av rutelinjene legges håndtakmalen i ønsket høyde og avstand fra nedre/øvre kant og. Avstanden mellom hver sone må optimiseres slik at du sparer tid og unødige skritt.


Overskap og underskap, høyskap og kjøleskap). Hvilken farge, hvilket materiale, type dør, håndtak og benkeplate. Benk og overskap behøver ikke være symetriskt ovenfor hverandre.


Avstanden mellom Komfyr – Oppvaskbenk – Kjøl (det så kalte arbeidstriangelet) skal ikke være for langt . Press arm inn i frontplaten, juster avstanden til endefestet og klikk på plass. Bytt pakninger (og 10) eller ved behov bytt hele kranoverdelen. I flere tiår har Oras skolert kunder i vedlikehold og service av kraner.


Oras Oramix gir stabil vanntemperatur selv om det tappes vann andre steder på samme ledningsstrekk. Enkel instruksjon på hvordan man skifter pakning på Oras Kjøkken armatur. Jeg byttet en pakning i kjøkkenkrana og den kostet rundt 4kroner.


Oras Oramix blandebatteri som drypper, regner med det skal holde med å bytte pakning. Batteriet har tut til badekar og uttak til vaskemaskin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.