torsdag 16. mars 2017

Obos stor bergen

Besøksadresse: Vestre Strømkaien 50Bergen. Postadresse: Postboks Nygårdstangen 58Bergen. OBOS er en av Norges største boligbyggere og utvikler og bygger nye boliger mange steder i landet.


Søk etter nye boliger i ditt område eller bruk ditt . Stein Klakegg blir ny regiondirektør i OBOS Stor-Bergen. Nåværende regiondirektør Anne Gine Hestetun slutter før sommeren for å gå over i . Kontaktinformasjon for OBOS StorBergen Bergen, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

Jorunn Nerheim er ansatt som ny sjef for OBOS Stor-Bergen. Hun tar over etter Stein Klakegg ved årsskiftet. StorBergen Boligbyggelag var et boligbyggelag i Bergen i Hordaland. StorBergen fusjonert med OBOS, og navnet på denne delen av . Generalforsamlingene i StorBergen og OBOS har vedtatt at de to boligbyggelagene skal slå seg sammen. FIN VEKST: OBOS Stor-Bergen har hatt en vekst i antall solgte boliger på prosent fra i fjor til i år.


Regiondirektør for Obos Stor-Bergen, Anne Gine Hestetun, har varslet at hun vil tilbake til politikken. Loddefjordveien (Vestkanten Storsenter). Etter at Obos og Stor-Bergen slo seg sammen, har Anne Gine Hestetun og Dag Jarle Aksnes meldt at de skifter beite.


Felleskostnader/husleie: Fra oktober mnd. Stein Klakegg går fra stillingen som regiondirektør i Obos Stor-Bergen for å gå tilbake til næringsmiddelindustrien, skriver Bakeri. Kombiner faglig påfyll, møter med OBOS-ansatte og andre styremedlemmer med julebord for styret!


Vi har gleden av å invitere til OBOS Stor-Bergen . OBOS Storbergen har gratisbilletter til kampen mot Sogndal på Ågotnes. Vil du samle laget ditt og lage liv på tribunen? Vi søker etter en selvstendig, utadvendt og positiv person som liker å ha kundekontakt. Som forvaltningskonsulent vil du ha ansvar for en . Lungegaarden Borettslag er medlem av OBOS-StorBergen Boligbyggelag. For å kunne kjøpe leilighet i borettslaget må du være . Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots.


Som forvaltningskonsulent vil du ha ansvar for en portefølje av boligselskaper. Arbeidsoppgaver utføre den daglige administrative forvaltningen av . GOD SALSSTART: Prosjektleiar Gunnar Jacobsen (nr to frå venstre) i Obos StorBergen var ein ettertrakta mann på salsmøtet sist torsdag, der . Blindheim sier til Bergens Tidendeat utsikt er en svært viktig del av det å. OBOS er et boligbyggelag med over 30medlemmer. Stein Klakegg blir ny regiondirektør i OBOS Stor-Bergen: . OBOS vil fusjonere med StorBergen Boligbyggelag. De viktigste merkevarene i OBOS-konsernet er sterkt til stede I Bergens-regionen.


Besøksadresse: c/o OBOS Stor-Bergen Vestre Strømkaien 50Bergen. OBOS Stor-Bergen Vestre Strømkaien 50Bergen. StorBergen BBL,; StorBergen,; Sparebanken Vest. Da det planlagte ekteskapet med Vestbo gikk i vasken snudde Anne Gine Hestetun i StorBergen seg rundt og fridde til Martin Mæland i OBOS. Foreleser: Helge Minge, forvaltningssjef i OBOS Stor-Bergen.


Sted: OBOS Stor-Bergen, Vestre Strømkai 4. OBOS Stor-Bergen skal bli den ledede bolig- og eiendomsutvikler i bergensregionen. Vil du lede denne utviklingen og være vår nye regiondirektør?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.