onsdag 15. mars 2017

Liga stålport

Vi bygger garasjeporter som er laget for norske forhold. Det betyr at våre porter er designet for å tåle tøff behandling av omgivelsene. Tester viser at en korrekt montert Liga garasjeport tåler vindkast med stormstyrke, og at den holder vannet ute selv om alle himmelslusene skulle åpne . Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge.


Portene lagerføres i følgende modeller: Fyllinger, liggende panel, liggende panel gylden eik, slett uten struktur og slett med struktur.

Ståldeksler beskytter endene på seksjonene. Solide beslag gir porten en lett manøvrering selv uten portåpner. Bunn-, topp-, og sidelister som tetter godt rundt porten er . Liga stålporten er galvanisert og skumisolert og leveres med sort topp-, side- og bunnlist.


Porten leveres normalt i standard hvit med fyllinger og struktur, men kan sprøytes i alle RAL eller NCS farger mot et tillegg i prisen. Dersom porten er installert i henhold til medfølgende monteringsanvisning skal den fungere problemfritt dersom følgende minimums vedlikehold utføres. GENERELT VEDLIKEHOLD: Rengjøres med grønnsåpe . Stålporten lagerføres i følgende .

Vi må nå ta stilling til leverandør av garasjeporter. Vi har fått inn priser på Hörmannporter og Ligaporter, sistnevnte til nærmere halv pris enn Hörmann. Men hvordan er kvaliteten på Ligaportene? Tenker blant annet på støy osv siden garasjen ligger under soveromsetasjen. Er Hörmannportene så sinnsykt . Montering av garasjeport.


Skal også montere portåpner. Port og åpner har jeg så ønsker kun pris på montering. GAPO Vi har over års erfaring, og egen produksjon. Stort utvalg, høy kvalitet, rask levering. Legg turen innom vårt showroom i Opstadveien på Ålgår vi har garantert noe som passer ditt prosjekt.


Velkommen skal du være. Leverandør: LISTA TREINDUSTRI AS. Forvaltning, drift og vedlikehold. ENKLE TAKSKINNER FRONT CM OH. STÅLPORT SFYLLING HVIT 250X2E.


Boligene leveres med garasje med isolert stålport fra Liga - type slett hvit.

Vi kan også levere ferdig våtrom og ulike nøkkelferdige pakker. For fullstendig leveransebeskrivelse, ta kontakt med selger. Allmennheten har gangrett .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.