fredag 17. mars 2017

Legge skifer ute

Dette bør du vite før du legger skifer ute. Her kan du se hvordan du enkelt legger Bruddskifer på gulv. Abonner på vår kanal for å se flere. Leggeanvisning bruddheller.


Hei, Jeg planlegger å legge skifer i hagen og lurte på hvilken metode som er best.

Har sjekket litt på nettet og snakket med en anleggsgartner uten å bli helt klok. Jeg har funnet metoder: 1. Støpe en såle, og legge skiferen på denne sålen. Billigste er ikke spesielt. Forutsatt at du har to-tre uker å sette av til litt hyggelig utendørs hobby på ettermiddagstid i sommer :-) Signatur. Ut i fra geologiske prosesser er det skapt utallige varianter av naturlige farger og mønstre – hver stein er unik.


Et flott tak med rund eller firkantet stein. Trapper, veier og stier med .

Du kan selvsagt legge skifer i jord og la gresset komme opp mellom hellene. Denne maskinsanden er et dødt materiale som ikke gir rom for maur og som gir stødig underlag for de store steinhellene. Det er veldig vakkert og ser enda eldre ut.


Kvikkstøp Fin er at den er relativt svinnfri og herder raskt i forhold til vanlig støpemasse. Gir mindre svinn og kortere herdetid. Den største fordelen med. Bruksområder: Utvendig til terrasser, hageganger, trappe- repos og til plastring av piper og vegger, samt priser. Bruddheller leveres i varierende størrelser og fasong.


Innvendig til gulv, for eksempel i entre, hall . Vurder å legge skifer i hagen. Har sett at noen først har støpt området, for deretter å lime skiferen på betongen. Er det slikt dette gjøres, eller finnes det andre måter og?


Meningen er å ha støpt skifer - i tillegg har jeg planer om å støpe inn noen hagekasser (kjøkkenhage). Skal utegulvet ligge stabilt, må fundamenteringen være i orden! Det første gir et mykt og livfullt uttrykk og passer perfekt i et eldre hagemiljø.


Men de er vanskelige å legge pent fordi kantene gjerne må tilpasses med murhammer og.

Uteområdet eks vei, inkl trapper, ca m2. Jevn tykkelse (tykkelsesjustert) kan også leveres. Tidligere var den private sonen nær sjøen utemmet og lite komfortabel i bruk og langt unna det stilrene preget uteplassen har fått i dag.


To murere, Trond Fiskerud og Arne Finsru fikk i oppdrag å legge skifer på betongdekket som lå her fra før av. Vi hadde behov for en solid. De ga oss det gode rådet å . Har nå en terrasse av tre, men vurderer å støpe en platting og legge skifer gulv der.


Noe som vet hva dette ca. Og finnes det noen nett sider, hvor jeg kan hente inspirasjon fra? Løsningen anbefales både innen- og utendørs.


Resultater fra laboratorieforsøk viser verdiene for heft mellom betong med og uten sementmembran og ulike skifertyper , målt etter døgns herding. Primer er ikke benyttet. Overflaten er naturlig. Fås både som rektangulære heller og som villskifer som passer spesielt godt i rustikke miljøer og som stier og ganger i hagen. Kuppelstein en rund naturstein som gir et ujevnt, men vakkert og rustikt gulv som ikke egner seg så godt som underlag for hagemøbler.


Skifer er holdbart og vakkert. Marktegl er svært holdbart og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.