torsdag 23. mars 2017

Lage hyller selv

Disse trendy og unike hyllene kan plasseres overalt - og du lager dem enkelt selv. Her får du oppskriften på ei hylle som kan lages med det verktøyet mange av oss. Men du kan gjøre det mye enklere for deg selv ved å få .

De enkleste hylleløsningene du kan lage, er hyller på knekter du lager selv eller kjøper ferdig. Like vanlig er det å lage hyller der hylleplatene er festet til . Mange av bidragene til denne har jeg laget selv-konkurransen vår handler. Hyller kan jo lages av hva som helst, settes sammen på utallige .

Vi har ennå ikke møtt noen som klager over for mye oppbevaringsplass. Smarte løsninger til lagring og oppbevaring av klær, bøker, sko og alt . Mette Helena mener det er en god idé å bygge skapene selv. Innvendig har skapet både stang og hyller og er fylt med alt fra klær til symaskin,. En morsom gave du kan lage selv, og som vil gi glede til både små og store. Lag hyllen langs hele senga eller som kort nattbord.


BØKER OG MDF: Mdf er særlig velegnet til å bygge bokhyller av. Hun har selv benyttet mdf for å lage spesialtilpassede .

How to build a custom made bookshelf in minutes. På Instagram er der nærmest overflod af billeder af den ene hus seng efter den anden. Nogle laver dem selv, mens andre køber dem af de efterhånden mange . Vi har fått bruke Kathrine Haugholts oppskrift. Hun har laget en røff hylle med synlige vinkler og hjul. Lag en røff, elegant lysekrone til kjøkkenet.


Bygge gjør-det-selv-hyller kan være en svært tilfredsstillende opplevelse. De beste tipsene, når du tar fatt på et slikt prosjekt, er å sørge for at hyllene er nivå og . Skap laget under skråtak, men kontor del, tv-del, bokhyller og oppbevaring bak dørene. Rammehyllen består av to hyller med en gammel ramme foran.


Den jeg skal lage er ca cm høy + ca 15cm sokkel, den skal være. Må faktisk si jeg er litt stolt av prosjektet som jeg har gjort selv fra A til Å. For dager siden - Spesialkledning fra stangeskovene tistedal denne kledningen heter. I så fall henter du hyller og kjøleanlegg fra Vinotecas lager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.