mandag 27. mars 2017

Lage drivhus

Drømmer du om å bygge ditt eget drivhus ? Lars-Göran først muret med lecablokker i tre rader, deretter gamle mursteiner i ytterligere tre lag. Få tips og inspirasjon om drivhus. Vi forteller deg hva du bør tenke på om du skal bygge eller kjøpe drivhus.


Lag ditt eget minidrivhus av brusflasker. Tyras store drivhus er som en drøm, og her deler hun sine beste tips om drivhus.

Få byggeveiledninger og inspirasjon til å bygge ditt eget drivhus , slik at du kan forlenge den norske sommeren. Da vi fikk stor hage for mer enn ti år siden vokste drømmen om et drivhus frem. Det ligger langt inni hamster- og selvbergingssjela mi at det å dyrke sine egne . Du kan også bygge selv av gamle vinduer. I drivhuset trives grønnsakene langt utover høsten.


Bygg et selv av gamle vinduer eller snekre veksthuset av tre og glass. Erik Andreas Felle og Morten Arnesen høster egendyrket mat i . Om du har lyst til å tyvstarte grønnsakssesongen så er det veldig effektivt å lage et lite “ drivhus ” over bedet ditt. Med klar plast (eller glass) så får .

Vi besøkte Vang i Valdres i fjor sommer for å lage en reportasje til Norsk. Ideen om å bygge drivhuset av gamle vinduer fikk Mariann fra en . Hun og mannen har planer om å lage en mer permanent sitteavdeling, men enn så . Det finnes knapt grenser for hva du kan dyrke i drivhus. Her var det ideer i massevis og mye kunnskap om hvordan vi kunne lage drivhus selv. Vi trålet miljøstasjon, facebook og finn.


Vil du ha plussgrader året rundt i ditt drivhus , bør du bygge en isolert grunn og helst også. Lurer på om jeg skal bygge drivhus selv. Er det noen som har noen tips eller websider å komme med? Jeg har lyst å bygge mitt eget drivhus av gamle vinduer.


Så om du ikke har kastet ditt eget drivhus kan du jo kanskje lage et . I vår skal vi bygge oss et drivhus i trevirke, med gamle vinduer i. Det blir fort en del luftfuktighet i et drivhus , og jeg frykter trevirket råtner. Solfang forhandler Engelske drivhus i Western Red Cedar (Thuja Plicata) til det. Det er populært å lage en sokkel til disse husene i teglstein eller naturstein . Et drivhus koster penger, så det kan være lurt å lage det selv.


Kvinnen i filmen under viser oss hvordan. Hun mener at dette er noe alle kan få til, så lenge de har . Du trenger ikke dyre drivhus for å dyrke.

Drivhus fra til 700.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.