mandag 13. mars 2017

Hussopp helse

Hodepine er ett av de første symptomene på at du har muggsopp i boligen. En enkel test kan avsløre synderen. Hovedreglen er at alt sopp - og råteskadd materiale inkludert isolering skal byttes for å unngå. Hussopp lever av cellulosen i treverk, men er avhengig av kalk og fukt.


Langvarig fuktighet der det er kombinasjoner av treverk og mur representerer alltid en . Vi deler råtesoppene inn i to grupper: Ekte hussopp.

Alle de andre (kjellersopp, tømmersopp, huspluggsopp, barksopper…) Ved sanering av . Sjekk om boligen har hussopp. Med disse grepene unngår du soppangrep. STERKT ANGREPET: Av råtesopper som går til angrep på boligen . En novemberdag i fjor finner Hans Kristian Guslund i Skjeberg noe kanelfarget støv i huset sitt. I dag er nye stuegulv brutt opp. Bildet viser avdekking av omfattende . Det er derfor viktig at man ser på hva som er faktiske forhold og hva de norske myndighetene sier som muggsopp og helse.


Muggsoppallergi er sjelden, og koblingen mellom hussopp og allergi er ikke helt klarlagt.

Hussopp , samlebetegnelse på ulike sopper som ødelegger fuktig treverk i bygninger. De er alle stilksporesopper. De ødelegger først og fremst . Fukt kan føre til helseplager.


Mennesker som bor i boliger med fuktproblemer og mugg har en langt høyere risiko enn andre for å pådra seg luftveisinfeksjoner, . Hvit tømmersopp i huset eller på hytta? Få tips og råd om hva du skal se etter, og hva du kan gjøre for å forebygge og utbedre problemet. Mangler: helse syk av sopp?


Kropp og helse - Kvinneguiden Forum forum. Uff har dere skikkelig uflaks er det ekte hussopp. Sopp i husvegg (innvendig) og tremøbler. Noen med muggsopp erfaring? Flere resultater fra forum.


Regelen var at dersom det ble oppdaget sopp skulle presten kontaktes. Han var datidens abeidstilsyn. Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse.


Muggsopp trives i tette hus med fuktighet som ikke slipper ut. Norges Astma - og Allergiforbund)Du kan bli syk av inneklimaet i ditt eget .

Vi tilbyr kartlegging og rådgivning ved muggsoppskader og råtesoppskader i bygninger. De kan spise mange forskjellige organiske stoffer, som papir, skinn, hår, brø kjøtt, fett osv. Muggdannelse i hjemmet kan være en mulig skadelig helserisiko.


Mugg er en type sopp som kan leve både innendørs og utendørs. Vanlige bygningsmaterialer .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.