onsdag 22. mars 2017

Glassfibersilo

KH Kvalitets glassfibersilo med ren og glatt innside for optimal fôrhygiene. Har tidligere vert brukt til å lagre aktivt trekull ( pellets ). Selges for kr 1200kr +mva , kraning og transport.

Brimer er en av Europas ledende produsenter av tanker, vannbasseng og siloer av glassfiberarmert plast. Siden starten i 197 har vi utviklet tanksystemet . BufretFjøssystemer glassfibersiloer leveres med inspeksjonsluke og syklon som standard. I tillegg har siloene en vertikal stripe langs siden som indikerer kraftfôrnivået .

Spesielt tilpasset for det Skandinaviske marked. For å imøtekomme Nordens klimatiske utfordringer og belastninger, er både inspeksjonsluken i . Helland stålsilo eller Rotage glassfibersilo? Jeg kjenner selv lite til Rotage glassfibersilo, men hadde en nabo som hadde glassfibersilo . Brimer Glassfibersilo 6×m 200 kr 00- (2000) kr 600-.


Spiromatic silosysteEkstremt god hygiene Drift sikkerhet Lave driftskostnader. Utendørs glassfibersiloer med unike egenskaper.

BRIMER GLASSFIBERSILO (1980) Felleskjøpet Agri BA, Norra. Felleskjpet nettbutikk - Rotage Glassfibersilo fra Rotage Agri Felleskjpet nettbutikk - Rotage Glassfibersilo fra Rotage Agri. Disse liggende kalksiloene står på samme måte som glassfibersiloene. Johan Viker fortalte at klubben har en stor glassfibersilo som rommer et billass.


Denne ble tidligere fylt med hønsefôr i pelletsform fra mølla i . Glassfibersilo for trepellets på m som er tilstrek- kelig til døgns full drift. Furab Tandemkoblet fôrsiloer Støvfilter til siloer Tømmepunkt for støvfilter Tverrende mot vest Vanninntak . Fjøssystemer leverer glassfibersiloer i ulike størrelser (8-m3) alt etter behovene på gården. Våre kraftfôrsiloer leveres med inspeksjonsluke og vertikalt glass . Dette og det faktum at denne dosereren er svært utsatt for ødeleggelser ved lynnedslag var bakgrunnen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.