onsdag 22. mars 2017

Glassdører til utestue

Willab Garden har et bredt utvalg av ulike skyvedører til hagestue. Du velger også hvilken isolasjonsgrad ditt hagestueparti skal ha. Innglassing av terrasse, balkong eller utestue til rimelige priser. Bygg selv etter mål, velg farger og materialer og se priser her.


Vinterhage og hagestue, Grønt Fokus er Norges største og ledende leverandør av drivhus, veksthus, hagestue og vinterhage. Med en skyvedør i helt glass får du nærhet til hagen, du får utsikt, du får mulighet til å stenge for vin regn og mygg, samtidig som du kan åpne en skyvedør når .

Er målet med vinterhagen å ha den til måneders bruk rekker det vanligvis med en u-isolert konstruksjon med enkelt glass. En isolert konstruksjon er i . I tillegg til sotet og selvrensende glass , kan vi også levere glass i grønt og blått. Du får åpnet opp veggen slik at utestuen blir en større del av resten av det . Uteplassen er stolt leverandør av vinterhager og hagestuer som er tilpasset norske forhold. Start planleggingen av din nye uteplassen sammen med oss. Da bør du sjekke ut våre priser og løsninger.


Vi er ganske sikre på at vi har markedets rimeligste løsninger, enten det dreier seg om en enkel liten sommerstue, . Glass , vinterhage, vindu, innglassing.

Til alle Verandaløsningene finnes alle mulige typer glass å velge i mellom, soldempende, støydempende, ugjennomsiktig, etc. Napoli, en 6-kantet hagestue som har en meget solid aluminiums ramme, med 4mm tykke vegger i herdet glass. Taket har luker som kan . Bruken avgjør hvilken type glass du bør satse på. Skal du bare benytte utestuen om sommeren og du har ingen planer om å varme opp rommet . Våre skyvepartier til vinterhage heter Isomax og er doble glass med argongass.


U-verdien er på lave og det betyr at varmen vil holde seg innendørs. Det er ikke få som i dag har en utestue i hagen de har bygget selv. Her er det maksimal fokus på store flater i glass , og minst mulig stolper og profiler som . Dette er en fin løsning for deg som har en hyggelig uteplass med tak over, og som ønsker å skjerme deg for vær og vind.


Bøcon leverer norskproduserte skreddersydde utestuer , vinterhager,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.