mandag 13. mars 2017

Garasjereol

Billig skrueløs småvarereol. På fabrikken i Meisenheim fremstiller BITO et driftsareal på 131. Alle produkter er produsert og . Denne kraftige garasjereolen med lagring i hyller gir bedre utnyttelse i høyden, noe som som frigjør plass i boden eller i garasjen. Våre garasjereoler er en smart.


Garasjereol med stålfundament og trehyller.

Maks belastning 3kg. Praktisk stålhylle som passer utmerket i garasjen, boden, på vaskerommet eller . Smart lagring i hyller gir bedre utnyttelse i høyden, noe som igjen hjelper deg med å frigjøre plass i boden eller i garasjen. Hylleplass: velg varehus.


BITO garasjereol monteres enkelt og raskt helt uten skrueforbindelser, men klikkes sammen uten behov for verktøy. Optimal for smart lagring av dekk, verktøy og annet utstyr. For deg som ønsker en kombinert dekk- og lagerreol, eller som har . Max belastning pr hylle kg.


Stødig og solid stålreol med galvaniserte stålprofiler og hyller.

En meget praktisk reol som tåler stor belastning. GARASJEREOL PROF180X80XCM, MAKS BELASTNING 2KG. Vinn premie: En garasjereol , Arrangør av konkurranse: Reolteknikk Nord Vest As. Nå har vi garasje-reol , brannslukningsapparat og servantkran til superpriser! Sjekk kampanjeavisa vår for flere fantastiske tilbud.


Bredt sortiment av lagerreoler. Butikkreol - Småvarereol - Reol - Rullearkiv - Nettinghylle - Arkivhylle - Lagerhylle. Har planer om å sette opp noen billige garasjereoler i garasjen, men reisverket står jo oppå et skift med leca U-blokk som bygger 5-cm . Europris - Mer til overs. Skal ha meg en solid reol på inntil m lengde og dybde ca.


Høyden kan være opp til ca. Jeg har sondert litt og kommet til to . ROTVIKVANNET: I går ettermiddag ble det observert en miljøbombe ved drikkevannskilden Rotvikvannet i Salangen kommune. Arrangøren for denne konkurransen er Reolteknikk Nord Vest As, og konkurransen avsluttes fredag 4.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.