fredag 17. mars 2017

Fine soverom

Her har vi samlet et utvalg av noen av de fineste soverommene vi har. Så ser det veldig fint ut også, da – som her, med en enkel, hvit gavl i . Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i.

Aller helst skal rommet være som et hotellrom – et soverom med flere. Sengetepper og fine puter kan gi sengen et slags sofapreg når den ikke er i bruk, noe . Velg blant svale, varme, maskuline og kontrastfylte farger. Uansett hva du velger skal interiøret stemme med din personlighet og det uttrykket du . Finn og lagre ideer om Små Soverom på Pinterest, verdens idékatalog. Soverommet er det siste du ser før du sovner og det første du ser.


Lyse nyanser på vegger og gulv understreker det rene og luftige og er fint . Vi bruker stadig mer tid og penger på å innrede soverommet til vårt eget. Utrolig mange fine soverom, og forskjellige stiler. Så hvorfor ikke innrede soverommet som et hotellrom?


Ifølge Ramsøskar kan sengetepper og fine puter gi sengen et slags sofapreg når den . Da er det bare drømme seg inn i nytt soverom, sette av en helg og brette opp armene. Bli inspirert av vakker inredning til soverommet.

Her viser vi fine kombinasjoner av collage og bildevegger. Produktene på bildene handler du gjennom å klikke . Jeg er så fornøyd og er nå igang med å fikse litt mer småtterier på soverommet. Et soverom kan bli riktig så fint selv om du ikke har stort budsjett. Hjemmelagde møbler og personlige detaljer gjør susen. I dag serverer jeg noen inspirasjonsbilder av det jeg synes er fine soverom.


På et soverom er det viktig med en lun og sval stemning, som er tilrettelagt for god søvn, har Dagny Thurmann-Hoelseth - kreativ leder for . Published by Gabriel Andersen at August 29th, 2016. Fine SoveroFine soverom fra IkeaLoVeS . Bare kunstige planter på soverommet vårt. For et UTROLIG inspirerende og fint soverom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.