fredag 24. mars 2017

Ferdigmalte vinduer

Nedenfor viser vi deg noen få eksempler med fargekode. På den måten kan du tilpasse vinduene dine til . I lang tid har dette vært en selvfølge og ganske uproblematisk, men med dagens fargetrender setter fargen sine begrensninger. Dette er ikke en nøytral hvitfarge . Det lønner seg alltid å bestille nye vinduer og dører som er malt på fabrikken.


Malingen er gjort under optimale forhold før glasset blir satt inn, og før beslagene monteres.

Derfor er ferdigmalte. Fra subtile jordfarger til dristige, iøynefallende røde og blå, og en nesten endeløs rekke tilpassede farger. Våre vinduers overflate skiller seg like mye ut for sin skjønnhet som det gjør for sin legendariske holdbarhet. I noen av malingbutikkene her kaller de det . NCS OG RAL fargesystem.


Behandling med dekkende maling. I tillegg kan du bestille . Alt treverk må vedlikeholdes.

Hvor ofte varierer med forholdene på stedet. Godt og jevnlig vedlikehold øker levetiden på produktene med mange år. Ferdigmalte vinduer fra fabrikk må sjekkes omgående straks de er innmontert i bygget om de har fått sårskader. Oppdages det blærer, sprekker eller om malingen har løsnet fra underlaget, skal . Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere malte vinduer.


Det er mest gunstig å male treverk i vinterhalvåret for å minimere synlig kryp. Mange velger ferdigmalte vinduer og dører. Eggehvit passer til alt, men ifølge fargeeksperten gjør den altså ikke det. Det er en gulaktig hvit tone, som ikke står like godt til for eksempel kritthvite vegger eller . Innvendig overflatebehandling.


Den bør være tettere enn den utvendige behandlingen. Husk også dette når det males på ny utvendig! Klar lakk, beis pluss lakk eller alkydmaling kan benyttes. Det som mest sannsynlig har skjedd her er at vinduene ikke har blitt behandlet etter at de kom fra fabrikken. Da vil vann trenge inn, og resultatet blir . Hvitmalte vinduskarmer.


Saltdalshytta leveres standard med hvitmalte vinduskarmer.

Du slipper å bruke massevis av tid og krefter på å male de selv, og med mindre du er profesjonell malermester vil uansett resulatet aldri bli like bra. Les også: Stygge farger gir fine hus. At Egghvit og Bomull passer til alt, er dessverre en myte.


Lyssand sidehengslede vinduer er laget av laminert fingerskjøtet furu som er vakuumimpregnert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.