onsdag 1. mars 2017

Fagbrev kokk voksen

Som voksen kan du ta kontakt med Opplæringskontoret i ditt fylke. Du kan jobbe i år som ufaglært kokk, for så å gå opp til et fagbrev. Dette er utdanningen for deg som ønsker fagbrev som kokk, og som har arbeidserfaring innenfor faget.

Du lærer om tilberedning av mat, smak, estetikk, . DU KAN TA DEN TEORETISKE DELEN AV FAGBREVET HOS OSS. Og husk, som voksen lærer du på en annen måte enn du gjorde da du gikk på skolen som barn. Du kan ta fag- og svenneprøven som privatist hvis du har allsidig og tilstrekkelig erfaring i faget.

Vi tilbyr teorien du trenger til fagbrevet, helt gratis. Vi tilbyr gratis opplæring for voksne innan kokkfaget. Utdanning som kokk i voksen alder - posted in Annen utdanning:.


Kan ikke dem fleste fagbrev ta's uten VK1(VG2) med års lærlingtid? AV: Cecilie Bjørnebye Foto: ShutterstockDet er mange unge mennesker som blir utålmodige etter å oppleve andre ting enn skolebenken . Oslo VO Helsfyr/Utdanningsetaten har utviklet et eget utdanningsløp for voksne minoritetsspråklige som ønsker å ta fagbrev i kokk og . En praksiskandidat er en voksen som har yrkeserfaring og som ønsker å formalisere sin kompetanse ved å ta fag- eller svennebrev.

Da kan fagbrev i kokk- og servitørfaget være noe for deg! Kurset er tilrettelagt for voksne med lang og allsidig praksis i faget. Har han fem, kan han ta fagprøven:) Jeg er ufaglært kokk, og har kun. Vil du har fagbrev som kokk eller institusjonskokk?


Voksenopplæringssenteret ved Årstad videregående skole tilbyr gratis kurs for voksne til høsten. FRA KOKK TIL ELEKTRO: Huy Duc Tran begynte i sin tid på hotell- og næringslinja. Her kan du lese mer om kravene for å få fagbrev som praksiskandidat - Nki Nettstudier.


Dokumentasjonsordningen er rettet mot voksne som vil dokumentere . NHO Reiseliv har tatt initiativ til et prosjekt hvor voksne innvandrere kan ta fagbrev som kokk eller servitør i løpet av en vanlig tidsramme på fire år. Ifølge tall fra NAV er prosent av de unge voksne som er tilmeldt NAV. Siv fikk sitt fagbrev gjennom praksis og selvstendig arbeid. Vgrestaurant- og matfag + 3-årigkokkelinje (bac pro cuisine) i Frankrike er tilsvarende et norsk fagbrev som kokk . Kurset retter seg særlig mot voksne, gjerne ufaglærte, arbeidstakere interessert i å ta fagbrev som kokk, institusjonskokk eller servitør.


Fagbrev som kokk eller relevant erfaring. Voksen og selvstendig Meget gode norsk kunnskaper. Helseforetaket har ansatt kokker med fagbrev, både fra institusjon og hotell- og restaurantbransjen, samt andre matfaglige utdanninger. Etter initiativ fra NHO kan innvandrere nå ta fagbrev som kokk.


Kokk med fagbrev - Læringsverkstedet barnehage avd. Vi søker en dyktig og serviceorient kokk som skaper det gode måltid for barn og voksne i barnehagen. For dager siden - Voksenlærlinger med klare mål. Fauskeværingen Thor Kristian tok fagbrev som kokk i 2002. Jobber du i et yrke uten å ha fag-/svennebrev?


Da kan praksiskandidatordningen være noe for deg. Hvis du har lang og allsidig praksis i et fag . Som voksen kan du ta fagbrev uten å være lærling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.