fredag 3. mars 2017

Dewalt kapp og gjærsag test

Test av kapp- og gjærsager. Vi har testet ni kapp- og gjærsager. Sagen er grei i bruk men har mangler på. Det er noen suksessfaktorer når du skal sage med en kapp -og gjærsag forklarer Morten Christoffersen. Han er verktøyekspert i DeWalt Norge.


Vi selger verktøy og forbruksmateriell av høy kvalitet.

UK etter at jeg snakket med. Er på utkikk etter kapp- og gjærsag til div hjemmearbeid. Kapp og gjærsag er vel først og fremst fordelaktig når man skal skjære flere materialer? Dewalt har ofte tilbudspris, ser maxbo har tilbud på en Hitachi.


Kapp- og gjærsag gjør jobben enklere når du skal bygge terrasse. Her lærer du hvordan du bruker den. Ny versting fra Dewalt.


Nei, det er fordi testen er gjort på en DeWalt 77 og ikke 7som Awesnes linker til.

Noen som har testet begge disse sagene? Jeg har en gammel kapp - og gjæringssag i dag som ikke duger til noen verdens. Milwaukee og Dewalt kom samtidig. Batteridrevne kapp- og gjærsager vil yppe seg med de store. Se beste pris på DeWalt DW777.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Jeg byttet ut DeWalt 7og 7til fordel for Metabo KGS 216. Vi tester både kraft, fart og utholdenhet. Og skal du kappe med presisjon er kapp og gjærsaga tingen. For å utfordre saga fra DeWalt har vi sett på et par andre sager med litt spesielle batterier.


Frakt er kr 50- inkl oppkravsgebyr NB bord følger ikke med i prisen, men kan kjøpes seperat. Utmerket sageytelse i både små profiler og . Har tenkt å kjøpe meg kapp og gjæringssag og trenger noen råd. KAPP - GJÆRSAG 2MM DWS777.


Sammenlign priser på Dewalt DW770GP Gjærsag. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. TV Hjelper deg har testet de kraftigste batteridrillene på markedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.