fredag 3. mars 2017

Dalafloda furugulv

Gulvene leveres ferdig behandlet i ulike fargenyanser med sannsynligvis markedets beste overflatebehandling, i samarbeid med OSMO. Hus, leiligheter og hytter. DalaFloda leverer i hovedsak gulv i en . Leveres ubehandlet eller med Osmo hardvoksolje naturell eller hvitpigmentert (3. generasjon).


Kommer i fallende lengder. Enkelt å montere og vedlikeholde.

Egner seg til gulvvarme. Dalafloda - vakre gulv som varer i generasjoner. Alle behandlet med OSMO overflatebehandling. DALAFLODA PREMIUM HVITOLJET. Antall: Legg i handlekurv.


Din forespørsel er sendt. Gulvene er produsert i tett samarbeid med Osmo, som anses som markedets beste overflatebehandler. Soft Pine Dolomit - Heltre furugulv. Det er et vakkert og klassisk svensk furugulv med .

FURU 21X1GULV NAT UBEH. Vi har hund så vi ønsket ikke vanlig furugulv. Tilgjengelig i butikker. Mener det er det samme som Rogers har på hytta . Dette er strukturbørstet er mye sterkere enn vanlig furu. Inngår avtale om svensk heltre gulv.


Av: Per Bjørn Lotherington. A solid wood floor is a treat for both the feet and eyes. Venation, the colours and the warm feeling makes this flooring a natural choice for those who value quality. Dette gulvet finnes i flere fargevarianter.


Jeg valgte dette gulvet pga. Snakket med representanter fra HyttePlan sin utstilling på Hellerudsletta utenfor Oslo, der et slikt gulv er brukt i ca. Der tramper folk inn med utesko . Vi har stort utvalg av gulv i våre utsalg, her kan nevnes laminatgulv, parkett og heltregulv. Vi kan tilby gulv i mange prisklasser - våre ekspeditører hjelper deg med informasjon, råd og tips. Stikk innom et av våre utsalg, eller send oss en e- post.


Våre leverandører har også fine designstudio hvor du får se gulvet du ønsker i et . Det koster noe, men det er verdt det.

Alternativt børstet oljet heltre eik, men det koster enda mere. Sjekk med Aasen Handel på Fyrstikktorget i Oslo. DALA FLODA GOLV er et varemerke for ferdig overflatebehandlede massive tregulv i flere tresorter. Innenfor sortimentet av furugulv fremheves MaxFura med sin overflate som et godt alternativ til gulv som utsettes for stor trafikk. Kjøpt som Maxfuru for år siden.


Mendt å være ca hardere enn vanlig furu gulvbord. Vårt har tålte å ha små gutter i huset uten noe særlig stygge merke. Et strukturbørstet og brunbeiset furugulv som tåler mere slitasje en tradisjonelle furugulv. Dagens modell heter HardPine, og nærmeste fargenyanse heter amber.


Men den er ikke helt lik gulvet som er avbildet her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.