torsdag 9. mars 2017

City syd tiller

Body Shop Ticket Tiller Blomster Tropehagen Zoo VITA 72. Tiendeo i Tiller › KjøpesentreBufretLignendeFå rabattkoder og finn de beste katalogene og tilbudene fra City Syd i Tiller. City Syd ligger på Tiller sør for Trondheim, og er et av Norges største kjøpesentre.

Her kan du lete etter gode tilbud i butikker fordelt på 38. City Syd finner du i kjøpesenteret City Syd på Tiller. Her eier og disponerer TRONDOS ca av senterets totale areal.


Kontaktinformasjon for City Syd Kjøpesenter Tiller, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

City Syd er et norsk kjøpesenter som ligger i utkanten av Trondheim. Brilleland Tiller tilbyr alt innen briller, solbriller, kontaktlinser og synstester. Brilleland Tiller ligger ved siden av City Syd og har felles parkering med . City Syd ligger på Tiller-området, ca km sør for Trondheim, og er blandt Norges største kjøpesentre. En stor Coop OBS sammen med et godt utvalg av butikker . City Frisør AS er en stor salong med mange kreative og dyktige frisører.


Vi åpnet på City Syd i september 198 og har drevet stødig her siden den gang.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Livet kan by på både store og små utfordringer, og noen ganger kan det være godt å ha andre å snakke . Besøksadresse: Østre Rosten 70TILLER; Telefon: 04560. Du finner oss på City Syd på Tiller i Trondheim. Vi holder til i sørenden av bygget som ligger på nedre del av parkeringsplassen på City Syd.


Besøk Tickets reisebyrå på City Syd i Trondheim. På et og samme sted har vi samlet charterreiser, fly, hotell, leiebil, cruise, langreiser, restplasser, skireiser m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.