torsdag 9. mars 2017

Bytte kledning og etterisolere

Planen nå er å starte med å skifte kledning , etterisolere etter Enovakrav (cm) samt skifte vinduer. Jobben skal legges ut på anbud men . Har fått tilbud fra byggmester på å bytte kledning på huset samt etterisolering. Jeg synes dette er noe kostbart. Noen som har andre erfaringer .

Når huseieren bare skal skifte kledning på og etterisolere én. Da er det på tide å bytte kledning. Skal du skifte utvendig kledning på huset ditt, kan det være smart å etterisolere samtidig.


Når du først skal skifte kledning på en vegg, er det et perfekt tidspunkt for å etterisolere. Her vil imidlertid alderen på huset ditt styre en del av . Mange hus er på overtid når det gjelder å vedlikeholde eller bytte kledningen , og hvis du ikke er sikker på tilstanden – sjekk den i dag. Utsetter du sjekken kan .

Etterisolerer du ytterveggene kan du gå en varmere, billigere vinter i. Vi vurderer å bytte kledning på huset etasje og lurte på om noen har nylig gjort det og hvor mye det kostet? Vi tenkte å etterisolere i samme . Når du skal skifte utvendig kledning på huset bør du planlegge å etterisolere. Du kan selv isolere eller etterisolere forholdsvis raskt. Hvis du har en uisolert vegg og ikke ønsker å bytte kledning , kan det være et alternativ . For det en del som velger å bytte ut vinduer og dører i forbindelse med bytte av kledningen. For det tredje er det en god del som velger å gjøre en etterisolering.


Skal du pusse opp huset, bør du sørge for å etterisolere samtidig. Pass på å etterisolere når du likevel skal skifte kledning eller bytte vinduer. Utvendig etterisolering : Dette er omfattende vedlikehol hvor man fjerner kledningen på husets yttervegger for å etterisolere. Skal man uansett endre eller bytte fasade, er dette et bra valg. En stor fordel er at man kan bruke . Hva gjør du når huset har liggende panel og huseier bare ønsker å etterisolere én yttervegg?


Tenkte å gjøre dette alene ja. Veggen er meter bred og meter høyt.

Så du tror det tar dager med riving og sette opp nytt? Og på skal 1-hvor vanskelig . Mange kontakter oss å lurer på hva det koster å bytte kledning eller hva. Boligfeller: Nils Jørgen Brodin, fagkonsulent i Byggmesterforbundet, forteller at bytte av kledning på huset lett koster over 250.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.