torsdag 16. mars 2017

Bygge utetrapp selv

Her viser vi noen smarte tips til bygging av utetrapp i hagen. Du kan fint bygge din egen trapp og du kan spare en liten formue på å gjøre det selv. Her får du se på hvordan du trinn-for-trinn bygger trappen.

Da kan det være greit å kunne lage en enkel trapp selv. En stablekonstruksjon er enkel å bygge og passer utmerket der grunnen er plan, . Jeg skal lage en trapp fra hagen og opp til terrassen. Dette rekkverket er enkelt å bygge, og du kan bruke modellen til å sikre mange .

En slik trapp er svært enkel å bygge, men den blir ikke bredere enn trinnene kan. Vangene kan kjøpes ferdig i trelasthandelen, eller du kan lage dem selv, slik: . En god og riktig trapp gjør hagen din mer tilgjengelig. Selv om en gangvei ikke får de samme belastningene som en trapp, må materialene ha solide . Trapper som bygges uten frostfrie fundamenter på telefarlig grunn bør festes . Må lage vangene selv da det er noe fjell iveien, så gjerne tips på.


Interior/Trapper/Bygg-trapp-med-klassisk-rytme-44684.

Holder på å bygge trapp selv akkurat nå, siden ingen av de etablerte hadde tid å bry . Vil du bygge trapp ned fra terrassen din? I denne filmen viser vi deg hvordan du kan gjøre det. Vangstykke for en 5-trinns utetrapp i trykkimpregnert furu. Ferdige vangstykker gjør det lett å bygge en pen og behagelig trapp til terrassen, tredekket eller hagen. Vi designer trappeløsninger i samarbeid med deg, enten du er privatperson, arkitekt, ingeniør, entreprenør eller byggherre.


Selv en liten høydeforskjell kan utgjøre en barriere i hagen. Trappen opp til etg var en hønsetrapp i vinkel og var veldig smal(ca cm). De kan kjøpes ferdig eller man kan lage selv.


Gratis service beregning av byggematerialer. Trappehøyde Y Trappedybde X Bredde på trapp Z Velg antall trinn C. Ei god trapp har en stigningsvinkel på mellom 17° og 30°. I offentlige bygg skal det være ett rekkverk/håndlist på hver side av trappen i to høyder.


OPPSUMMERING FOR DEG SELV: Hva vet du om trapper?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.