tirsdag 7. mars 2017

Brukte snøfresere til salgs

Oversikt over brukte snøfresere vi har til salgs. Snøfreserne er kontrollert på vårt verksted før de blir lagt ut til salgs. Er du på utkikk etter en brukt snøfreser til en god penge, ta kontakt med oss.

Vi har av og til brukte snøfresere til salgs. Dette er maskiner som vi har tatt i innbytte . Du kan også selge brukt snøfreser, gjennom Mascus når du flest! På Mascus kan du både selge og kjøpe brukte Tokvam Snøfresere.

Det finnes ett stort utbud av Tokvam Snøfresere av . På Mascus kan du både selge og kjøpe brukte Dalen Snøfresere. Det finnes ett stort utbud av Dalen Snøfresere av flere . Selv om stadig fler søker på brukte snøfresere på finn. Grim Maskin Service AS på Lillestrøm hatt stabile salgstall på snøfresere de siste . Jeg går og sysler med tanken om å kjøpe en brukt snøfreser. Etter å ha sett litt rundt omkring på Internett, har jeg fått snevret inn til disse tre .

Være gjennomgått av våre makanikere og vurdert som i god nok stand for videre salg. Hvorfor investere i en snøfreser av høy kvalitet? Selges nå for 8000Brukt kun en og en halv sesong. SNØFRESER, Honda, meget solid og svært lite brukt.


Kjøpt for 2100- for noen år siden selges nå for 900-. Beltedrevet snøfreser eller snøfreser med hjuldrift? Jeg har i mange år brukt Toro og har bare gode erfaringer. Brukt snøfreser selges,utf html,rubrikk no torget brukt til salgs,torget markedsplass for nytt og brukt,brukte traktor tilhenger til salgs,brukt traktor vestfold.


Olsen forteller at han brukte snøfreseren i omtrent fem timer i fjor vinter. Etter timers bruk før jul i år oppstod det 12. Brukt Øveråsen Snøfreser 19- Bygg - Anleggsmaskiner - Andre og Diverse - Bygg. Brukt kompakt Sope- og Blåsemaskin, RSC 25 selges.


Kontakt med vår salgsavdeling for mer informasjon!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.