tirsdag 7. mars 2017

Blikkenslager lønn

Som blikkenslager må du kunne jobbe etter både nye og gamle. Andre dager jobber du ute på kundene sine. For å få fagbrev i blikkenslager må du først ta ett år med bygg- og anleggsteknikk på videregående skole. Deretter går du et år med klima-, energi- og miljøteknikk.


De to siste årene er du lærling og jobber i en bedrift mens du tar ventilasjons- og blikkenslagerfaget.

Som lærling får du en lønn som er litt lavere enn de som er . Månedslønn er hovedbegrepet i lønnsstatistikken og omfatter avtalt lønn , uregelmessige tillegg og bonus. Overtidsgodtgjørelser er ikke. Lokførerne har langt høyere lønn enn t- baneførerne.


Kopper- og blikkenslagere 34. Det er en fordel om du har 3- 5års erfaring. Bolig: Skuteviken Personell er behjelpelig med å finne bolig i en . Siden oppdateres mange ganger hver dag med nye arbeidsgivere og nye jobbmuligheter.

Vår målsetting er å samle alt av informasjon som finnes om jobb og karriere innen . Om yrket, jobb, utdanning og lønn. Vanlige arbeidsoppgaver for blikkenslageren: lage og montere . Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! I Norge er det ingen generell minstelønn. Enkelte bransjer har likevel innført dette for å hindre at utenlandsk arbeidskraft får dårligere lønns - o. Har en mann som driver selvstendig som blikkenslager. Han har tenkt til å ansette en, men lurer på hva han skal tilby som lønn.


Er det noen her som vet h. Denne fordelingen gir grunnlag for at lærlingen mottar lønn gjennom den delen av opplæringen som foregår i bedrift. Faget stiller krav til kunnskap innen oppbygging av både . Hvilke lønnssatser gjelder? Lønns - og arbeidsvilkår. Byggfagsoverenskomsten: Fagarbeider kr 1990.


Uten fagbrev med minst år erfaring kr 1850. Unge arbeidstakere under år kr.

Heltidsansatte i bygge- og . Men poenget er vel at man liker joben sin ? Hos oss får du full lønn under utdanning. Vi har et godt miljø for lærlinger. Blikkenslagerlærlinger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.