fredag 3. mars 2017

Betong lampe

En kilos sekk med betong koster bare 3kroner, og med det har du nok til flere av disse. Sement materiale er i tiden, og reflekteres i denne bordlampen, som er rustikk med enkel form. Concrete er en original og flott lampe som er laget i betong som gir en litt mer matt og mørk følelse. I Paris er porselenslampene fra 30-tallet tatt frem som det aller siste på lampefronten.


Finn en gammel lampekuppel i bruktbutikken og lag din . Grå tekstil ledning fra NU sokkelen er i betong. Unike designerlamper i betong selges til høyeste bud!

Alt du trenger er en hermetikkboks, en lampe og litt avrettingsmasse eller. Betong leder jo strøm og dere viser ikke til hvordan dere isolerer .

The copy of images data is forbidden. Changes and errors concerning the pictures, price, delivery time and product . De italienske designerne Lucidi og Pevere har laget Aplomb, en traktformet lampe i betong for Foscarini. Handle Bordlampe Aneta Bumlinge Betong billig, bekvemt og sikkert på nettet. Straale Rock Funky Pendellampe betong - Miniatyrbilde #Straale Rock Funky Pendellampe betong - Miniatyrbilde #2. Interiørbutikken Bolina selger alt fra potter og vaser til større spisebor stuebord og benker i betong.


Grå pendellampe Lenna av betong - 9620680. Bestill sikkert enkelt hos Lampegiganten. Images and videos in instagram about betonglampe, goldpix, Instagram. Heavy Desk Light er en videreutvikling av Heavy Light Pendelen, og er kulminasjonen av visuel enkelh.


Töff rund olje lampe til bruk ute fra danske IO Scandinavia. HEAVY LIGHT COLLECTION er kulminasjonen av innovativ produksjon, visuell enkelhet og ønsket om å utfordre oppfatningen av materialer. Q: Jeg skal feste en lampe i et betongdekke, fra nedsiden i min leilighet her i Oslo.


Men jeg er usikker på hvordan det skal gjøres. Det finnes et utall av muligheter når du skal feste i betong, og i videoen over viser vår ekspert Per Christian Mathiesen hvilke metoder du kan . Mange som har ventet på den fineste betong lyspære lampen. Leverandør av belysning til hjem- og prosjektmarkedet.


Shop for betong lampe on Etsy, the place to express your creativity through the buying and selling of handmade and vintage goods. Tøff, tidløs pendellampe i betong med industrielt, tidsriktig design. Skjerm i lettbetong med grå, stofftrukket kabel.


Det er derfor avgjørende at du finner en lampe som passer overens med rommet, og at den gir et behagelig og funksjonelt lys.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.