onsdag 29. mars 2017

Bergen baderom

Vi er en sertifisert mesterbedrift som hjelper deg med prosjekter i Bergen og omegn innen rør og mur. Bergen Baderom er en sentralgodkjent mesterbedrift. Dette innebærer en sikkerhet for deg som kunde for at vårt firma har den nødvendige kompetansen og kan . Vi holder til i Ytrebygdsvn 1a 52Kokstad. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Kontaktinformasjon for Bergen Baderom AS Koksta telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Bademiljø består av 1rørleggerbedrifter og butikker over hele landet.

Her finner du både fagfolk, spennende produktnyheter og gode tilbud. Se vårt utvalg innen baderomsmøbler, badekar, kraner, toaletter, servanter, dusjer, tilbehør med mer. Velger du rehabilitering av baderom fra Tor T. Pedersen i Bergen, er du garantert godt resultat. Vi har mange fornøyde kunder i Bergen på våre . Vi tar på oss følgende type oppdrag: Rørleggerarbeid - alle typer røroppdrag som for eksempel: vann og .

Vi har i Kvänum et av markedets bredeste og mest fleksible sortiment, uansett hvordan ditt hjem ser ut. Vi kan derfor skape et personlig tilpasset . Vi har hovedkontor, lager og showroom i Bergen og et lager i Oslo. A med telefonnummer: +475522014 adresse og interaktivt kart. Ring gratis til Bergen Baderom As nå eller skriv en vurdering.


Bergen Baderom AS har besøksadresse Ytrebygdsvegen 1A, 52Kokstad. Selskapet ble stiftet i 20og er registrert som AS under . Bergen Baderom AS hasn't shared anything on this page with you. Bergen Baderom har besøksadresse Ytrebygdsvegen 1A, 52Ytrebygda Hordaland.


Bedriften ble stiftet i 20og er registrert som AS under bransjen . UNIK - Bergens mest kompelette leverandør innen ba kjøkken og sanitær – for private, for borettslag og sameie, for bedrifter og for entreprenører og utbyggere . Dec 20- Bergen Baderom AS arbeider i området, og ifølge brreg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.