fredag 10. mars 2017

Behandling av betonggulv ute

Heldigvis finnes det måter å behandle betonggulvet på. Rå betong har blitt et populært materiale både inne og ute. Betongmaling ute er ofte vanskelig og finne i god kvalitet.

Oxan gulvolje er erstattet med Trestjerner betongolje Behandling støpt Gulv inne OXAN GULVOLJE PRODUSERES IKKE LENGER, DEN ER ERSTATTET. OXAN GULVOLJE fra Jotun er en alkydbasert olje til tre og betong. Denne bruksanvisningen gjelder for plass-støpt betong. Behandling av betong med jernarmering krever malingsystemer som .

Terrasser og trapper med ekte FLOOREVER Pro - behandling i en hytte i Drøbak ! Fargeløs væske til tetting og støvbinding av betong og sementbaserte overflater. Glass, glasserte fliser og aluminium bør tildekkes før behandling utføres. Fikk beskjed av snekkerne om at vi burde lakke eller behandle den støpte sålen med noe førde begynner med innerveggene/gulv pga det . Jeg har sjekket litt i markedet, men noen enkel behandling kan jeg ikke anbefale. Søl med grillolje på granitthellene ved grillen på uteplassen vil gi varige flekker. Produkter for Overflatebehandling og Maling.


Løsemiddelfri silanimpregneringskrem for betong, utendørs.

Betonglakk er en slitesterk lakk for betonggulv. Produktet egner seg også godt som overflatebehandling av hardbetong og sparkelmasser. Sementbasert tørrmørtel til muring og pussing inne og ute på alt av murverk.


Bruken av betong i private hjem har økt de senere år. Betong må pleies og vedlikeholdes om den skal holde seg pen. Er det noen som har gode forslag til behandling av nytt betonggulv,. Men det er mye billig flis dere ute, også finnes det mye bra fliser der ute. NYLAGT BETONG/TERRAZZO, BLANK FINISH METODE (ANBEFALES IKKE I BADEROM ELLER UTE).


Jeg ville valgt fiberarmert betong, fra Norbetong. Dette kan man behandle betonggulvet med selv, man enkelt og greit ruller det ut med . Produkter for overflatebehandling av betong. Behandling av betongen som skal redusere overflateporene og styrke overflaten.


Nye teknikker gjør at betong kan være et lekkert alternativ. Nye slipeteknikker gir betonggulv et moderne uttrykk. Ha en fin og produktiv tirsdag selv om det regner ute. En av de mest brukte byggematerialene som brukes i dag er blant annet betong.


Her har vi samlet en oversikt over råd i forbindelse med maling utendørs der du har ulike. To-komponent epoxy-membran som er tolerant for restfuktighet i betonggulv. Behandlet overflate tåler ekstrem slitasje, slag- og kjemikalieangrep. Gjøco AS produserer og markedsfører maling, beis, lakk og epoxyprodukter.


Betonggulv fortjener bedre behandling enn bare å bli tråkket på. Betongflyt gir enkelt et slitesterkt gulv som kan benyttes i garasjer, på balkonger og uteplasser uten noen form for overflatebehandling. Sliter ikke på eventuell behandling eller impregnering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.