onsdag 8. februar 2017

Test musefeller

Nå som kulda har rukket å gjøre inntog kommer også musene krypene inn til varmen i hus og hjem. Se her hvilke musefeller musa foretrekker. Laget av tre, plast og metall, og det følger med bruksanvisning.


Testens beste fangstsuksess, grei drepeevne og grei å sette opp. Vi har testet musefeller. Over middels fangstsuksess.

Fella er laget av plast og . Virker bedre med ostebit enn med ferdig . Han har samlet og forsket på musefeller i snart tjue år og nærmer seg 3varianter fra hele verden. Her viser professor Gunnar H. Gundersen frem sine ti beste . Mus er helt sikkert ålreite dyr, men det er få av oss som vil ha dem i boligen. Så hva gjør du da, når den tradisjonelle musefella ikke gjør jobben . Disse små gnagerne forårsaker store materielle ødeleggelser.

For å bli kvitt mus, rigger du bare opp en musefelle og venter til den har. Når du rigger en musefelle med for mye lokkemat, kan musen klare å få i seg. Slik gikk det da testpersoner i Norge testet Thermacell Flåttkontroll. Testvinner: Musefellen Rapp var vinneren i en test bladet Villmarksliv har hatt av musefeller. De fanget nærmere 1mus i de forskjellige . Nettbutikk med Norges største utvalg av rottefeller og musefeller fra.


Victor er best i test. Fellene har vunnet en rekke tester blant annet TVhjelper deg. Vårt råd er derfor at det må stilles funksjonskrav til musefeller og at felletyper som selges må være testet , sier forsker Cecilie Marie Mejdell ved . Elektroniske musefeller - elektrosjokk.


Elektrisk musedreper Åte i elektrisk musefelle Elektronisk musefelle. Den elektriske musefellen fungerer på. Kjenner jeg det rett har også dyrevernere brukt musefelle.


Men kjære vene, når enkelte musefeller som er i handelen istedet for å avlive . Bruker stk C-batterier. Mange syns det er ekkelt å fjerne døde mus i en vanlig musefelle. En test TV hjelper deg gjorde avslørte at slett ikke alle feller var like gode.

Rotter eller mus - ta testen ! Hvis det er mus, er det musefeller som er den beste løsningen. Husk at det bare er i tegnefilmer at åtet på musefella er ost. I så fall finnes det en mer teknologisk avansert løsning enn den gamle musefella. Rentokil RADAR (Rodent Activated Detection And Riddance) .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.