torsdag 9. februar 2017

Test av kombinert vaskemaskin og tørketrommel

Vurderer derfor å kjøpe en kombi vask/tørketrommel, men ser stort sett. Så hvor mye tid bruker de kombimaskinene på vask og tørk? LGen er testvinner, testet mot den Electroluxen jeg linket til, og LG kommer klart best ut.

Maskinen ble kåret til best i test av svenske Råd och Rön i mars 2014. Basert på tester og anmeldelser har vi rangert hver enkelt vask-tørk maskin på en skala fra til 10 og deretter kommet frem til hvilke som er de beste på . Det er ikke så mange aktuelle tester på vaskemaskiner akkurat nå, det er først og fremst. Magasinet Mtestet Samsung WW90under høsten 20og ga den høyeste.

Pass da på å kjøpe ny tørketrommel samtidig med vaskemaskinen. For folk med dårlig plass, dårlig tid eller en kombinasjon av begge deler må vaskemaskin og tørketrommel i ett være en drøm. LGs nye vaskemaskin kan være løsningen vi har ventet på.


Synes fortsatt kombinert vaskemaskin og tørketrommel virker som det mest praktiske alternativet. Test: Lar deg fjernåpne garasjeporten fra mobilen. Hvorfor ha både vaskemaskin og tørketrommel, når du kan nøye deg med én maskin? På årets IFA-messe viste i tillegg LG fram sin nye kombi-maskin, altså vaskemaskin og tørketrommel i ett, og . Vi har bestemt oss for å kjøpe en tørketrommel til babyen kommer.


Så nevnte en kollega av meg at han har en kombinert vaskemaskin og tørketrommel.

Hadde i utgangspunktet tenkt til å kjøp separat vaskemaskin og tørketrommel, men merker at jeg helst ønsker å slippe vaskesøyle på det som i. Hmm, hvem skulle tro at noe så lite som vask og tørk av klær skulle skape så. Har riktignok bare fått testen den et par ganger, men er foreløpig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.