fredag 10. februar 2017

Sæter terasse

Finn mer informasjon om prosjektet på vår nettside! BufretLignendeI hjertet av Nordstran ved Sæterkrysset, har vi bestemt oss for å utvikle det kanskje mest spektakulære prosjektet vi har bygget noensinne. Det store felles hagerommet skal bli et bilfritt miljø og utformes som en frodig frukt- og blomsterhage.

Boligene som ligger på bakkeplan får en liten forhage der . Vinderen, Røa og Holtet er blitt oppgradert og fornyet det siste tiåret. Nå står Sæter endelig for tur, midt i selve hjertet av Nordstrand. Sæter Terrasse, Nordstrand - Nye og eksklusive selveierleiligheter - snart innflyttingsklare!

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess . Den arkitektoniske utformingen danner samtidig et tilbaketrukket felles hage og grøntanlegg med plass til opphold og lek, skjermet for trafikk og innsyn. Sæter har inntil nylig vært et et lite handelssted og et relativt stille boligområde på Nordstrand i Oslo. Leiligheten (benevnt A203) er en del av det nye boligprosjektet Sæter Terrasse på Nordstran som består av selveierleiligheter med . På Sæter skal flere nye prosjekter oppføres.


Den gamle trikkebroen over Nordstrandveien er borte, og en. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Sæter Terrasse har besøksadresse Haakon Vii's gate 01Sentrum Oslo. Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Sæter Terrasse. Sæter Terrasse AS har besøksadresse C/o Arctic Business Management AS Haakon Viis gate 01Oslo og postadresse C/o Arctic Business . Sæter terrasse Holding AS fra Solli, Oslo. I prosjektet, som kalles Sæter terrasse, er det tegnet inn leiligheter fordelt 35kvadratmeter.


Snittstørrelsen på leilighetene blir cirka 105 . Bedriften Sameiet Sæter Terrasse i Oslo i Oslo kommune driver innen bransjen. Regnskapstall for SÆTER TERRASSE HOLDING AS(917194866) på EBedrift. Her finner du kontaktinfo, åpningstider, avdelingsoversikt, og kart med mer.


Til venstre; Simen Thorsen, Solon Eiendom og Odd-Egil Djøselan Kruse Smith Entreprenør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.