tirsdag 28. februar 2017

Sørlandshus

Hytten har stilen til sørlandshus, med soverom og loftstue i 2. Den åpne løsningen mellom kjøkken og stue gir ekstra store oppholdsrom. Hus med enkle rene linjer og planløsninger som utnytter arealet.

Vårt visjon er å være best i vår nisje – autentiske Sørlandshus – og holde fokus på det vi allerede er gode til; det å bygge boligen som passer inn, men skiller . Huset Grimstad er tenkt som en type sørlandshus, med totalt BRA på 1kvm. Sørlandsidyll med store flotte terrasser. Sørlandshus - sørlandshus, arkitekt, arkitekthus, boligleverandør, boligrehabilitering, bygg, byggefelt, byggesøkna byggmester - Finn firmaer, adresser, .

Jeg lurte på om noen har peiling på om det er mulig å få tak enkle tegninger til et klassisk sørlandshus et eller annet sted. På veien var det utrolig mange nydelige sørlandshus å se! Huset ligger i et klassisk, idyllisk gammelt strøk med hvite trehus, slik det gjerne er i Sørlandsbyene. Idyllisk sørlandshus med egen hage og brygge.


Medium har kvm som tilbyr plass til personer. Nina har kastet ut shabby chic-stilen, og lar betongvegger og fine pasteller skape spennende kontraster i drømmehuset. Flotte ferieleiligheter/sørlandshus til leie på Hamresanden.


Garasje leilighet, ferdig til sommeren 2010. Koseligt velholdt sørlandshus(opprinnelig fra 1880-årene)Eget nybygget anneks med flere mulige sengeplasser kan leies i tilegg for 1000/1500kr uka.

Sørlandshusene, også kalt Skipperhus, lå ofte i klynger rundt de naturlige havnene, beskyttet for vær og vind. Typiske sørlandshus er kvitmalte med røde tak, . Eneboligen holder høy standard og ligger i vannkanten på idylliske Skilsøy med utsikt mot Tromøysund og sentrum. Huset har en usjenert takterrasse (ca 15kvm) utstyrt med hagemøbler og grill. Bilder og videoer med emneknaggen sørlandshus på Instagram.


Bygningsbevarer Else Sprossa Rønnevig mener folk nå er mer åpne for å sette farge på hvite sørlandshus. Du vil elske stedet mitt på grunn av nabolaget. Har du lyst til å oppleve et gammelt, romantisk sørlandshus fra 178 da har du muligheten nå. Vi vil leie ut vårt hus på i utganfspunktet på ukesbasis og . Koselig sørlandshus beliggende i Kolbjørnsvik, kun minutters fergetur til sentrum. Mulighet for parkering i garasje og på tomten.


Explore Elisabeth Lilleby's board Arkitektur - Sørlandshus on Pinterest, the world's catalog of ideas. Cottages, The o'jays and White picket . Posts about sørlandshus written by Ragnhild Tønnessen. Drømmen om et lite, gammelt og hvitt Sørlandshus? Koselig og gammelt Sørlandshus som ligger idyllisk til ved elva Råna på . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Sørlandshus Arendal ANS fra , Aust-Agder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.