mandag 6. februar 2017

Sprayboks maling

Vi fyller spraybokser med lakk i valgfri farge og kvalitet. Kan brukes på metall, tre og hardplast både inne og ute. Med denne klassikeren kan du fornye nesten hva du vil – i all verdens farger!


Den blir flott, blank og slitesterk. Dette er lakken for alle tenkelige gjenstander i .

Kun Biltema sprayprimer skal brukes sammen med hobbylakken. Bruksanvisning: Rengjør flaten grundig. Slip med våtslipepapir. Rist boksen godt før bruk. Boksen bør holde en temperatur på ca.


På denne siden kan du oppleve de fornyende egenskapene ved Quick Bengalack – fra sprayboks eller spann, standardfarger eller din egen blanding! Spray i flere tynne lag.

De to ledende merkene i kategorien er slått sammen til ett og samme produkt. Egenskapene er de samme som før og Quick Bengalack dekker nå hele metallkategorien for å . TreStjerner Sigural Epoksymaling liter. Owatrol penetrerende olje liter. Colorspray 4ml Hvit blank.


Maling l Vegg, hvit, Paint. KLAR LAKK SPRAY 400ML - HYCOTE. Skal du lakke, olje interiør eller beskytte noe mot rust?


Se vårt brede utvalg av oljer og spraylakk som gir en perfekt finish på dine favorittmøbler. Av og til holder det ikke med vanlig maling , men kan hende du trenger en tynnere og mer hurtigtørrende type, som må påføres i flere lag. Da kan spraymalingen vår være tingen. Den finnes i forskjellige farger og glansgrader og fester på mange ulike underlag, som f. Grunn med en primer og. Hurtigtørkende spraymaling for bruk på underlag som metall, tre, betong og murpuss.


For fluoriserende farger anbefales en hvit grunding.

MILITÆR MALING PÅ SPRAYBOKS SPRAY PAINT 4ML. Gir granitteffekt på metall, tre, keramikk og de fleste plastsorter. Etter lakkering med klarlakk blir det også vær- og slitasjemotstandig. Tapet, farge og maling.


Noen som kan anbefale en grei lakk til treverk på sprayboks ? Chalky Finish er en ultra matt vannbasert maling på sprayboks som man kan bruke på de fleste overflater som tre, interiørartikler, papp mache, MDF, gips og liknende. Dersom det du skal male ikke er. Den har ultra matt finish med fløyelsaktig utseende. Kalkspraymaling Pintyplus.


Passer alle overflater, inkludert ekspandert polystyren. Vi produserer også lakk ut i fra fargekode. Her kan vi lage farge på sprayboks , i flikkflaske til steinsprut eller lakk til sprøyting.


Ta kontakt med en av våre avdelinger for mer informasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.