tirsdag 14. februar 2017

Sirdal betong

Sirdal veibetong AS - Glidestøp av rekkverk, banketter og kantstein. Men tar på oss alle typer glidestøp, former kan tillpasses på forespørsel fra kunde. BufretMange års erfaring med utfordrende og krevende arbeid har gitt oss kunnskapen til å utføre en jobb sikkert, og med god kvalitet.

Kontaktinformasjon for Sirdal Betong AS Tonsta telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Vi i Sirdal Betong ønsker alle en riktig god jul, og ett godt nytt år. Sirdal Betong har lagt til nye bilder — her: Ertsmyran Tonstad.


Det blandes for fullt i arendal om dagene.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi har tilgang til både flat tralle og jumbo tralle. Gateadresse, Fintlansmonan, 44Tonstad.


For Sirdal Betong har 20vært et jubel-år. Faktisk er året det beste noensinne for Sirdal-selskapet. Betong Øst og Sirdal Veibetong – Glidestøping av rekkverk.


Først ut med tilleggsdosering av FA (flyveaske) i glidestøp av rekkverk. Sirdal Betong AS har besøksadresse Storebakkmyr 2 44Tonstad. Selskapet ble stiftet i 20og er registrert som AVD under bransjen .

Hytten ligger på vintersportsstedet Sinnes i. Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører i Sirdal. Bedriften Sirdal Betong As i Tonstad i Sirdal kommune driver innen bransjen uoppgitt. Ribe Betong overtatt de tre blandeverkene til Betong Sør. Sirdal Betong har besøksadresse Fintlandsmonan, 44Vest-Agder Fylke. Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Sirdal Betong.


Så var det på tide med en ny leverandøroversikt for Sirdal. Betong, Mur/flis, Brøyting, Vaktmestertjenester, Hagearbeid/grønt anlegg,. I januar 20selde Ølen Betong AS sin eigarpost i Sirdal Betong AS til selskapet AS Kvinesdal Ferdigbetong. De siste midtedelerne på strekningen ble støypt 28. Sirdal Veibetong sto for støypingen, Ølen Betong leverte betongen.


Betong Øst har kontrakten med dem på fabrikkblandet betong, mens Sirdal Veibetong står for glidestøpen av rekkverk og banketter. Selskapets navn i Brønnøysundregisteret er Sirdal Betong AS. Sirdal Betong skal levere betong til alle fundamentene.


I tillegg har Valard inngått kontrakter for levering av brakkerigger, kantinedrift og innkjøp . ENTREPRENØR i SIRDAL har aldri vært enklere! Karttjenester AS har på vegne av Sirdal kommune fremmet reguleringsplan for gnr. Brevet er tilsvar til Sirdal Betong AS og Sirdal kommunes .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.