søndag 26. februar 2017

Pumper bergen

Eneimportør for TSURUMI pumper , Japans største produsent av nedsenkbare lense- og . Geir Nilsen, Regionsansvarlig. Pumper - Forhandler Bergen , inkl. Pumpestajonene er konstruert for å pumpe kloakk fra hus og hytte hvor selvfall er ugunstig. Karsten Moholt utfører service, vedlikehold og rehabilitering og salg for alle typer pumper for industri, offshore, bygg og anlegg samt .

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og . Vi hadde lenge drøftet mulighetene for å utvide forretningsområdet vårt her i Bergen , forteller avdelingsleder Dagfinn Svanevik i Kymar. Så ble vi kontaktet av . Vårt lave kostnadsbilde skal gi våre kunder de rimeligste kvalitetsproduktene i markedet. Vi har hovedkontor og lager i Bergen og nærhet til markedet.


Nesttun i Bergen og produserer pumper under varemerket Framo. Froster AS Sandviksveien 30.

Trykk for å vise flere1Ingen flere. Verkstedet ligger i Håkonshella i Bergen og tilbyr service til hele . Import og salg av pumper , motorer, maskiner og det som hertil naturlig henhører. Konstruert for lensing, tømming av tanker og lignende. Selvsugende opp til meter.


Kommersielt og industrielt. Etterspørselen etter fjernvarme i Bergen nærmer seg det dobbelte av det. Onsdag startet byråd Filip Rygg to store pumper som skal gi mer . Det er helt klart at vi skal beholde produksjonene vi har i Bergen , sier. Vedlikehol service og montering av offentlige og private pumper og pumpestasjoner.


I noen tilfeller er behovet for en pumpe midlertidig, for eksempel i forbindelse med en . VIL HA: Bergen kommune vil ikke bruke Statoil hvis selskapet ikke setter opp pumper med biodrivstoffet E85. Vekt 1kg Tilkobling for rør Rustfritt pumpehus Se vår nettside. Det er for tiden ikke noe stort marked for slike pumper. SIKKERHETSSENTERET RØRVIK AS SØKER .

VANNPUMPE MED TANK LEO.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.