onsdag 8. februar 2017

Laserskjæring

Laser- og vannstråleskjæring er en suveren måte å produsere prototyper og produkter i små til middelstore serier. Vår laserskjærer gir høy fleksibilitet og spennende produksjonsmuligheter for komplekse konturer med høy nøyaktighetsgrad. Laserskjæring er en teknologi som benytter laser til å skjære materialer.

Laserskjæring virker på den måten at strålen fra en høyeffekts laser siktes inn og styres . Laserskjæring - laserskjæring, sveising, maskinering, stansing, aluminium, knekking, kurs, storkjøkken, verkste arbeidskraft - Finn firmaer, adresser, . Laserskjæring er en rask og nøyaktig prosess og det er ikke behov for mye etterarbeid på delene. Trumpf Trulaser 30er en moderne fiberlaser, basert på den aller siste teknologi.

Trulaser 30er en meget fleksibel lasermaskin, som skjærer i de fleste . Maskinene for laserskjæring er basert på å utnytte den ekstreme presisjonen slikt utstyr gir oss muligeter for. Maskinene styres av et fleksibelt datasystem og gir . Med vår Finn Power Lkan vi utføre raffinert laserskjæring innen platebearbeiding. Operatører med ti års erfaring på laserskjæring og moderne maskiner, gjør at våre priser er meget konkurransedyktige og leveringstidene korte. Fra 19har bedriften investert i alt seks maskiner og har i dag to maskiner i daglig drift. Laserskjæring er en kraftfull, rask og nøyaktig skjæreteknikk med lite behov for etterarbeid på ferdige emner.


Her står det om metallbearbeiding med knekking og laserskjæring i store format. IMS laser er en foretrukken samarbeidspartner for avansert .

Laser brukes til å skjære deler i stål, aluminium, og rustfrie plater. Laser er spesielt god på skjæring av konturer med runde former eller figurer. Vår CNC-styrte laser skjærer både rør og plater.


Stål med en tykkelse på opptil mm og rustfritt stål med en tykkelse på opptil 12 . Vår nykjøpte Bystar 30Lasermaskin representerer det siste på markedet innenfor skjæring av tynnplater og gjør at Astero nå er komplett som . Laserskjæring passer best til presisjonsskjæring av tynne materialer. Skjærekvaliteten er så høy at delene kan brukes uten noen form for etterarbeid. Velle Utvikling var en av de første bedrifter som kjøpte CNC-styrt laserskjærer i Norge. Nomek benytter seg av nyeste teknologi innen laserskjæring.


Våre maskiner kan ta platetykkelser opptil mm. Jern Rustfritt stål Aluminium Platemetall Profilmetall Våpenfestebrakett Sveising Laserskjæring Bøying Skjæring Gass-skjæring Plasmaskjæring ISO 9001 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.